Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
MacBook reparatie in Gent

MacBook reparatie in Gent

Je doet er alles aan om te voorkomen dat je MacBook of iMac kapot gaat. Wanneer het je toch overkomt, zijn er maar weinig betrouwbare service centers in Gent waar je hiervoor terecht kunt. In deze blog lees je welke modellen we herstellen en wat voor soort upgrades we uitvoeren.

Elk jaar brengt Apple een verbeterde MacBook Air of Pro uit. Hierdoor lijkt het alsof je MacBook snel oud wordt. Dit is een slimme marketingtruc van Apple. Het doet jou, de consument, twijfelen aan je product.

Dit terwijl je oude Mac nog zeker jaren mee kan gaan.  

MacBook upgraden

Om weer mee te kunnen met de toestellen van 2020 raden we je aan om op zijn minst een SSD of RAM upgrade te doen. Hiermee start je computer sneller op en kan je meer programma’s tegelijk gebruiken zonder dat je MacBook trager wordt. Denk aan internetten, filmpjes bekijken, Facebook en tegelijkertijd een tekstdocument bewerken.

Voor een relatief lage prijs blaas je op die manier nieuw leven in je oude toestel. Dit werkt zelfs voor modellen die 14 jaar oud zijn. Al is het dan wel minder effectief dan modellen van 1 tot 10 jaar geleden. Daarom specialiseren wij ons in het herstellen van toestellen die maximaal 10 jaar oud zijn.

MacBook reparatie gent 

Reden hiervoor is dat de processor (CPU) van oudere modellen erg zijn verouderd. In tegenstelling tot andere componenten raden we niet aan om je CPU te vervangen. Wanneer je 4 of meer onderdelen moet vervangen, raden we je aan om toch voor een refurbished of nieuwe Mac te kiezen.

Gelukkig volstaat een simpele SSD of RAM upgrade in de meeste gevallen.

Quick Solutions helpt je uit de nood

Moeite met het vinden van een betrouwbare MacBook reparatie center in Gent, Aalst of Oost-Vlaanderen? Geen zorgen. Quick Solutions herstelt niet alleen Apple MacBook en iMac, maar ook Windows apparaten. We identificeren je probleem snel en repareren je toestel vakkundig.

We herstellen alle MacBook Air, MacBook Pro en iMac modellen van 2010 tot 2020 en nieuwer. Vanzelfsprekend zijn herstellingen voor Apple producten vaak net wat duurder dan andere merken. Quick Solutions repareert MacBook en iMac voor ongeveer dezelfde prijs als een Windows toestel.

Lees ook het artikel: meest gestelde vragen over MacBook reparatie.

 

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quick Solutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop