Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Google Pixel reparatie Gent

Google Pixel reparatie IN GENT EN AALST

Aan het zoeken naar Google Pixel reparatie in de buurt van Gent? Bij Quicksolutions vind je op twee verschillende locaties wat je zoekt. Breng jouw smartphone naar één van onze reparatiewinkels.

Google Pixel, XL, 2, 2XL, 3, 31 & 3XL

Bij schade of slijtage aan de onderdelen zal je smartphone niet meer zo handig zijn. Maar dat hoeft zo niet te blijven. Want een Google Pixel reparatie biedt de oplossing voor deze problemen. Hierboven kan je te weten komen welke modellen we herstellen en hoeveel de reparatie kost. Klikken is de boodschap!

TOT 6 MAANDEN GARANTIE

In Gent kan je steeds beroep doen op de expertise van Quicksolutions voor een Google Pixel reparatie. Daarom is het echt niet nodig om deze beschadigde smartphone zomaar te dumpen. Kom dus gerust langs om jouw scherm, batterij of andere onderdelen te laten vervangen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een waterschade-behandeling te laten uitvoeren. Dit is uiteraard enkel nodig, als je jouw smartphone in contact is gekomen met water. Ook als er iets aan de hand is met de software op jouw Google Pixel, kan je op ons rekenen.

Op de meeste Google Pixel reparaties ontvang je tot wel 6 maanden garantie. Nadat de reparatie voltooid is, zal je weer kunnen genieten van je smartphone. 

SERVICE CENTER GENT

Bezoek één van onze hersteldiensten in Gent voor snelle herstelling van je toestel. Onze collega in de winkel staat steeds klaar om je uit te leggen hoe we te werk gaan.

Nadat onze collega het toestel ontvangen heeft, komt het bij onze hersteller terecht. Hij zal je steeds via e-mail contacteren om je op de hoogte te brengen of om iets te vragen. Als je zelf vragen hebt, kan je altijd één van deze e-mails beantwoorden.

In de meeste gevallen is de reparatie van je Google Pixel al klaar in 90 minuten.

Lees ook onze pagina met veelgestelde vragen.

Google Pixel reparatie center Quick Solutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop