Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Laptop reparatie Gent

Laptop reparatie Gent

Laptop reparatie​ IN GENT EN AALST

Laptop reparatie in Gent nodig? Quicksolutions helpt je uit de nood op twee locaties. Onze experten herstellen en upgraden alle laptop merken.

Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Medion, Samsung, MSI en meer

Glas water of cola over je laptop laten vallen? Start je laptop langzaam op? In welke situatie je ook zit - het is een probleem en je wil het snel oplossen. Onze ervaren ingenieurs helpen je direct door een laptop reparatie te doen.

Tot 12 maanden garantie

In Gent ben je op twee locaties op de juiste plaats voor de reparatie van je laptop. Een laptop beschikt over verschillende onderdelen, die vatbaar zijn voor schade en slijtage. Als gevolg van deze schade of slijtage zal je laptop minder goed werken. Maar gelukkig hoeft dit niet lang te duren. Wij vervangen het scherm, de batterij,… van jouw laptop. Zelfs een reparatie aan het moederbord gaan we niet uit de weg. Daarnaast kan je ook steeds bij ons terecht voor onderhoud (software en hardware), een waterschade-behandeling, een back-up, overzetten van bestanden en nog veel meer.

Op bepaalde laptop reparaties ontvang je tot wel 12 maanden garantie. We gebruiken alleen de beste onderdelen. Zo ben je er zeker van dat je computer weer als nieuw is.

Service center Gent

De beste service ontvang je in één van onze gespecialiseerde reparatiewinkels. In Gent hebben we er zo twee. Om ervoor te zorgen dat je probleem inderdaad opgelost is, is het belangrijk dat we het toestel analyseren.

Nadat je jouw laptop hebt afgegeven aan onze medewerker, verloopt de communicatie vooral via e-mail. Zo vraagt ons reparatieteam in Gent steeds om je goedkeuring, vooraleer we aan de laptop reparatie beginnen. Via een automatische e-mail zorgen we ervoor dat je weet wanneer de reparatie van je laptop afgerond is.

Laptop reparatie center QuickSolutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop