Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Nokia reparatie Gent

nokia reparatie IN GENT EN AALST

Nokia reparatie laten uitvoeren in Gent? Bij Quicksolutions kan je op twee locaties langskomen met jouw toestel. We helpen je direct zonder afspraak met de herstelling.

Nokia 6.1, Nokia 7 PlusNokia 7.1Nokia 8Nokia 8.1Nokia 8.1 Plus

Is jouw Nokia gevallen op de grond of in een plas water? Dergelijke ongelukken beschadigen vaak het toestel. Maar ook slijtage zorgt ervoor dat je niet meer kan genieten van jouw toestel. Door een Nokia reparatie te laten uitvoeren in Gent beëindig je deze problemen. 

TOT 6 MAANDEN GARANTIE

In Gent kan je rekenen op onze expert voor de reparatie van jouw Nokia smartphone. Hardware problemen hebben geen geheimen voor ons. We vervangen het gebarsten scherm, de kapotte backcover, de slecht werkende camera, de luidsprekers en nog veel meer onderdelen. Ook hebben we de expertise om je Nokia een grondige waterschade-behandeling te geven. Tenslotte bieden we ook oplossingen aan, als er iets mis met de software op jouw toestel.

Op bijna iedere Nokia reparatie ontvang je tot wel 6 maanden garantie. We gebruiken alleen de beste onderdelen. Zo ben je er zeker van dat je toestel weer als nieuw is. Kortom: reparatie is de ideale oplossing!

SERVICE CENTER GENT

Om een Nokia reparatie te laten uitvoeren in Gent heb je twee mogelijke locaties. Zonder afspraak kan je daar uitleggen wat er mis is met jouw smartphone. Kom dus gerust langs!

Indien de oorzaak van het probleem meteen duidelijk is, kunnen we meteen de exacte reparatiekosten meedelen en op de offerte zetten. Na ondertekening van de bon beginnen we meteen met de reparatie van jouw Nokia. In het andere geval onderzoekt onze hersteller jouw smartphone en vraagt dan via e-mail en een nieuwe offerte om je goedkeuring.

Lees ook onze pagina met veelgestelde vragen.

Nokia reparatie center Quick Solutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop