Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Contact

Wil je iets aankopen, verkopen of repareren? Stel je vraag aan onze klantendienst.

QuickSolutions contactpersonen

Heeft u vragen? We staan u graag te woord.

AZEDINE

Algemeen Directeur

Let erop dat we nooit blijven stilstaan. Azedine neemt heel het bedrijf onder de loep en volgt de trends en ontwikkelingen in de IT-sector op de voet. Hij schudt nieuwe strategieën en groeikansen losjes uit zijn mouw. Altijd is zijn vizier gericht op verbeteringen en groei. 

NACER

Hoofdtechnieker

Laat zijn fingerspitzengefühl los op elk luxetoestel, dat je maar kan bedenken. Smartphones, laptops… noem maar op. Met zijn 8 jaar ervaring kan Nacer alle herstelbare toestellen repareren. Hij is onze nummer één hersteller. Geef jezelf meer tijd met je favoriete toestel.

AKSEL

Hersteller

Onze expert in de repartie van smartphone en tablets. Heb je problemen met jouw iPhone of Samsung? Axel zorgt ervoor dat jouw toestel snel terug optimaal presteert. Indien hij bijkomende problemen ontdekt, laat hij dit aan jou weten, ook de kostprijs. De beslissing is aan jou!

Levente

Moederbordspecialist

Is jouw moederbord beschadigd? Onze vakman Levente gebruikt zijn uiterst fijne motoriek om dit te herstellen. Dit is nodig bij moederbordreparatie. Doormiddel van micro- en nanosoldeertechnieken zal je nog lang kunnen genieten van jouw toestel. Grijp die kans en laat jouw toestel achter!

Peter

Filosoof

De filosoof van het bedrijf. Voor een leuke babbel in de winkel moet je bij Peter zijn. Hij stelt gerichte vragen, zodat hij jou goed kan helpen bij wat je zoekt. Deze vaardigheid zet hij ook in voor het bedrijf. Hij helpt bij het maken van onze strategie en denkt na over mogelijke verbeteringen.

Alyona

Klantenservice

Een telefoontje, chatberichtje of e-mailtje naar Quicksolutions. Alyona is jouw luisterend oor. Ze doet er alles aan om je een mooie dag te bezorgen. Daarom werkt ze altijd oplossingsgericht. Elke dag strooit ze met professioneel advies of het complimentjes zijn.

Samim

Hersteller & Verkoper

Samim is van alle markten thuis. Als hersteller in Aalst zorgt hij ervoor dat al jouw toestellen daar optimaal werken. Dankzij hem kan je weer op jouw gemak op jouw PlayStation gamen. Daarnaast luistert hij ook goed, zodat hij jou de juiste producten kan aanbieden.

Rob

Copywriter

Rob zorgt voor goede communicatie door wervende en vlotte teksten te schrijven. Hij schrijft teksten, zoals onze herstellers toestellen repareren. Snel en met de hoogste kwaliteit! Hij vertelt ons verhaal aan onze klanten. Zo weet je wie we zijn en wat we doen.

Giancarlo

Webdesigner

Dankzij Giancarlo springt onze website in het oog. De strakke look van onze website en de mooie foto’s zijn een lust voor het oog. Zo zien onze klanten visueel waarvoor Quicksolutions staat. Uitstekende kwaliteit! Dit is ook het geval voor onze andere webpagina’s. Kijk maar!

Marcelin

Verkoper

Marcelm is onze man in de winkel. Met een stralende glimlach maakt hij een gezellig praatje met de klanten. Daardoor weet hij precies wat je nodig hebt. Hij toont de klanten de keuzemogelijkheden en geeft de nodige uitleg. Zo maak je de juiste beslissing.

Contacteer ons via onderstaand formulier

Onze winkels & repair shops

Quicksolutions Gent

Wiedauwkaai 80A
reparatie-Gent-aalst

Quicksolutions Gent Zuid

Vlaanderenstraat 117
reparatie-Gent-aalst

Quicksolutions Aalst

Geldhofstraat 1
reparatie-Gent-Aalst

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop