Gegevens laten wissen in Vlaanderen

Gegevens laten wissen in Vlaanderen​

Gegevens die online te vinden zijn hebben niet de neiging om snel te verdwijnen. Er zijn risico’s aan het gebruik van internet verbonden (identiteitsdiefstal, diefstal van privégegevens) en de gevolgen daarvan op het leven van de gebruikers.

Verwijder je gegevens. Ontvang een verifieerbaar rapport. Begin met een schone lei.​

Bijna elke stap die jij zet op het internet, wordt ergens opgeslagen en verdwijnt niet zomaar. Wanneer de situatie erom vraagt, raden we je sterk aan om data permanent te laten vernietigen.

Je voldoet dan niet alleen aan de verwachtingen van je cliënteel, maar beschermt ook jouw eigen onderneming.

Onze partner

Onze partner Blancco is een bedrijf gespecialiseerd in het wissen van gegevens. Wij maken gebruik van hun software. Zij hebben de beste software op de markt en wij hebben jarenlang ervaring met data wiping. Dat maakt ons samen het perfecte duo om jouw gegevens zorgvuldig te vernietigen.

Kortom, bij ons ben je in goede handen.

TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw data te verwijderen, het overzetten van je bestanden of je data terug te vinden.

Op elke herstelling ontvang je tot wel 12 maanden garantie. We gebruiken alleen de beste onderdelen. Zo ben je er zeker van dat je toestel weer als nieuw is.

TWEE SERVICE CENTERS: GENT EN AALST

De beste service ontvang je in één van onze echte Huawei repair centers. Neem contact op met onze service medewerkers in centrum Gent of Aalst voor snelle herstelling van je Huawei telefoon.

Kun je niet naar de winkel komen? Dan mag je jouw Huawei naar ons verzenden. Woon je in centrum Gent, dan halen we ‘m zelfs op.

Lees ook onze pagina met veelgestelde vragen.

MacBook reparatie center Quick Solutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

Menu