Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

OnePlus reparatie Aalst

oneplus reparatie IN GENT EN AALST

Op zoek naar OnePlus reparatie in Aalst? Gedaan met zoeken! De experten van Quicksolutions staan klaar om de herstelling uit te voeren. Een simpele OnePlus smartphone reparatie duurt gemiddeld 90 minuten.

OnePlus 5, OnePlus 5T, OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 & OnePlus 7 Pro

Als er in de buurt van Aalst iets gebeurt met je OnePlus, kan je steeds zonder afspraak jouw toestel binnenbrengen voor analyse en reparatie. Problemen zoals een kapot scherm, omdat het toestel gevallen is, komen vaak voor. Wil je de kostprijs te weten komen? Klik op de bovenste knop en kies je model. Zo zal je per model kunnen zien hoeveel een OnePlus reparatie kost bij Quicksolutions in Aalst en Gent.

TOT 6 MAANDEN GARANTIE

In Aalst kan je steeds terecht voor een OnePlus reparatie aan het scherm, camera, batterij en nog veel meer andere onderdelen. We hebben niet enkel expertise in het oplossen van hardware problemen. Ook software problemen behandelen we. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om je toestel af te geven voor een waterschade-behandeling. Hoe sneller je het toestel binnenbrengt voor deze behandeling, hoe hoger de kans dat de behandeling succesvol is. 

Op de meeste OnePlus reparaties ontvang je tot wel 6 maanden garantie. We gebruiken alleen de beste onderdelen. Zo ben je er zeker van dat je toestel weer als nieuw is. Als gevolg hiervan kan je nog lang genieten van jouw smartphone.

SERVICE CENTER AALST

Voor een OnePlus reparatie in Aalst hoef je geen afspraak te maken. Onze medewerker ontvangt je toestel en brengt het naar de reparatieruimte. Je krijgt steeds de nodige informatie over onze werkwijze.

Als je vragen hebt over de OnePlus reparatie in Aalst, kan je ons steeds een e-mail sturen. Zo komt je vraag bij de juiste persoon terecht. Onze hersteller houdt je namelijk steeds op de hoogte van de stand van zaken met e-mails. Deze e-mails kan je vervolgens gewoon beantwoorden.

Lees ook onze pagina met veelgestelde vragen.

OnePlus reparatie center Quick Solutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop