Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Huawei reparatie Gent

Huawei reparatie​ IN GENT EN AALST

Huawei reparatie in Gent nodig? Je bent op de juiste plek. Want de experten van Quicksolutions hebben al jarenlang ervaring in de herstelling van smartphones van dit merk.

Nova 6, Y6 2019, Y7 2019, P Smart Z, P smart Plus, Mate 8, P10 Lite Mate 10, P20 Lite, P20 Pro, P30 & P30 Pro

Je kan zonder afspraak naar één van onze winkels in Gent komen voor een Huawei smartphone reparatie. Een kapot scherm door valschade is meestal na 90 minuten al opgelost. Ook bij andere simpele reparaties ben je jouw toestel maar anderhalf uur kwijt. 

TOT 6 MAANDEN GARANTIE

In Gent kan je op twee locaties beroep doen op onze expertise voor de reparatie van jouw Huawei smartphone. We vervangen een kapot scherm, een versleten batterij, een beschadigde camera en nog veel meer. Vooral door slijtage van het toestel of schade na een ongelukje, bijvoorbeeld een val, is een herstelling noodzakelijk om van jouw toestel te kunnen genieten. Verder lossen we ook software problemen op en voeren we waterschade-behandelingen uit op vraag van de klant. Als je deze of andere problemen tegenkomt in de buurt van Gent, weet je nu waar je naartoe kan voor de Huawei reparatie.

Op vrijwel elke Huawei herstelling ontvang je tot wel 6 maanden garantie. We gebruiken alleen de beste onderdelen. Zo ben je er zeker van dat je toestel weer als nieuw is.

SERVICE CENTER GENT

De beste service voor de reparatie van je Huawei smartphone krijg je in Gent op twee plaatsen. Zo werken we steeds met een analyse. Zeker als het onduidelijk is welk onderdeel het probleem veroorzaakt, is dit noodzakelijk. 

Onze herstellers sturen steeds een e-mail om je op de hoogte te houden van de stand van zaken. Als we een goedkeuring nodig hebben voor de reparatie van je Huawei smartphone, zullen we dat via dit medium laten weten. We zouden je dus willen vragen om je mailbox af en toe eens te bekijken. Ook je spam.

Lees ook onze pagina met veelgestelde vragen.

Huawei reparatie center Quick Solutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop