Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Computer reparatie Aalst

Windows Logo White Transparent & PNG Clipart Free Download - YAWD

Heb je pc-problemen? In Aalst voert het reparatieteam van Quicksolutions de nodige reparatie uit, zodat je terug kan genieten van jouw computer. We werken zonder afspraak. Aangezien we bijna alle desktop-merken herstellen is een bezoekje zeker de moeite waard.  

Acer, Asus, Dell, HP & MSI en meer

Is jouw computer te traag? Als je in de buurt van Aalst bent, kan je gemakkelijk eventjes binnenspringen om je computer achter te laten voor reparatie. We lossen dit en andere problemen voor jou op. Voor ons maakt het geen verschil welk toestel je hebt, bijna alle modellen herstellen we. Maar we hebben steeds je goedkeuring nodig. 

TOT 6 MAANDEN GARANTIE

In Aalst ontvangen onze experten dagelijks een computer voor reparatie. Zelfs herstellingen aan het moederbord voeren we uit. Daarnaast is het ook mogelijk dat andere hardware beschadigd of versleten is. Daar weten wij ook raad mee. Verder kan je bij ons terecht, indien de computer in contact gekomen is met een vloeistof. Want een waterschade-behandeling zorgt er meestal voor dat het toestel geen permanente schade lijdt. Indien je de werking van jouw pc wil verbeteren, bieden we ook upgrades aan.

Aangezien we de versleten of beschadigde onderdelen vervangen met nieuwe onderdelen van de beste kwaliteit, zal je toestel terug werken zoals toen je het net gekocht had. Daarom krijg je tot wel 6 maanden garantie van Quicksolutions bij een computer reparatie, zowel in Aalst als Gent.

SERVICE CENTER AALST

Voor een snelle desktop herstelling is een bezoekje aan onze reparatiedienst in Aalst een uitstekend idee. Je krijgt steeds de beste service van onze medewerkers.

Eerst wordt het toestel steeds geanalyseerd. Vaak kunnen we pas na deze analyse de exacte kostprijs meedelen van de herstelling. Dit gebeurt steeds met een e-mail van onze hersteller. Indien de reparatie niet vermeld is op de offerte die je in de winkel gekregen hebt na overhandiging van jouw toestel, hebben we steeds jouw goedkeuring nodig.

Voor de beste dienstverlening roepen we steeds op om je mailbox en spam af en toe te bekijken. Zo kunnen onze herstellers in Aalst ervoor zorgen dat de computer reparatie snel geklaard is.

Desktop computer reparatie center Quick Solutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop