Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Xiaomi reparatie Gent

Xiaomi reparatie GENT EN AALST

Wil je de reparatie van jouw Xiaomi smartphone laten uitvoeren in Gent? Bij ons kan je terecht op twee locaties. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. We helpen je meteen verder.

Xiaomi Mi 5, Xiaomi Note 6, Xiaomi Note 7, Xiaomi Note 5 Plus, Xiaomi 8 Lite & Xiami Pocophone F1

Is het glas van je Xiaomi scherm kapot, heb je geen geluid meer of is de batterij een bron van frustratie? In Gent hebben we de oplossing voor deze en andere problemen, namelijk een Xiaomi smartphone reparatie. Of je een ouder of nieuwer model hebt, maakt ons niet uit. Want we herstellen alle recente varianten.

TOT 6 MAANDEN GARANTIE

Als je problemen hebt met jouw Xiaomi smartphone in Gent, ben je bij Quicksolutions aan het juiste adres voor een reparatie. Onze expert staat klaar om je hardware of software problemen aan te pakken. Als je op de bovenste knop drukt en je model selecteert, zal je een overzicht krijgen van ons reparatieaanbod en prijzen. Daarnaast kan je bij ons ook altijd een waterschade-behandeling laten uitvoeren.

Meestal krijg je 6 maanden garantie bij een Xiaomi reparatie. Als gevolg van het feit dat we alleen onderdelen van de best mogelijke kwaliteit gebruiken, zal je smartphone weer werken zoals vroeger.

SERVICE CENTER GENT

Voor de beste dienstverlening in Gent heb je twee opties. Je kan de Xiaomi reparatie zowel laten uitvoeren in de Wiedauwkaai als vlakbij het shopping center Gent Zuid

De meeste smartphone herstellingen nemen gemiddeld anderhalf uur in beslag. Als we op het eerste zicht niet kunnen bepalen wat de oorzaak van het probleem is, zal onze specialist de smartphone eerst onderzoeken. En vervolgens om goedkeuring vragen via een e-mail met offerte.

Lees ook onze pagina met veelgestelde vragen.

Xiaomi reparatie center Quick Solutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop