Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Google Pixel reparatie Aalst

Google Pixel reparatie IN GENT EN AALST

Google Pixel laten herstellen? Bij ons in Aalst kan je terecht voor de reparatie van alle Google Pixel modellen.

Google Pixel, XL, 2, 2XL, 3, 31 & 3XL

Een gebarsten glas, geen geluid uit je Google Pixel of een onbetrouwbare batterij. Deze beschadigingen leiden ertoe dat je toestel niet meer zo handig is in gebruik. Frustraties zijn het gevolg. Maar in welke situatie je ook zit – er is een oplossing. Kom langs in Aalst bij Quicksolutions voor een Google Pixel reparatie. Of je een ouder of nieuwer model hebt maakt ons niet uit, want we herstellen elke variant.

TOT 6 MAANDEN GARANTIE

Bij ons in Aalst zit je goed voor de reparatie van je Google Pixel scherm, batterij, luidsprekers, backcover, camera en nog een heleboel andere onderdelen. Daarnaast zijn niet enkel hardware problemen een bron van frustratie, ook software problemen zijn irritant. Maar ook die lossen we op. Om te voorkomen dat een val in het water of een beetje morsen de werking van jouw toestel saboteert, voeren we na goedkeuring van de klant een waterschade-behandeling uit. Hoe sneller, hoe beter!

Ontvang tot wel 6 maanden garantie op de reparatie van je Google Pixel smartphone. We gebruiken alleen de beste onderdelen. Zo ben je er zeker van dat je toestel weer als nieuw is.

SERVICE CENTER AALST

Als je op zoek bent naar topservice – en kwaliteit in Aalst, hoef je niet meer verder te zoeken. Onze winkelbediende laat je weten hoe we te werk gaan. Jouw goedkeuring is van essentieel belang voor onze werking.

Indien we eerst een analyse nodig hebben om het probleem van jouw toestel op te sporen, krijg je van onze technieker een e-mail met offerte. Daar zal je zien welke reparatie je toestel nodig heeft en hoeveel dit kost. Op basis daarvan kan je dan een beslissing nemen of je het wel of niet laat doen. Door de e-mail te beantwoorden weten we wat je besloten hebt.

Lees ook onze pagina met veelgestelde vragen.

Google Pixel reparatie center Quick Solutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop