Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Laptop reparatie Aalst

Laptop reparatie​ IN GENT EN AALST

Ben je op zoek naar laptop reparatie in de buurt van Aalst? Zoek niet verder! Quicksolutions heeft namelijk een erkende reparatiewinkel waar je zonder afspraak jouw toestel kan achterlaten. We helpen je graag uit de nood!

Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Medion, Samsung, MSI en meer

Als gevolg van ongelukjes of slijtage zal je laptop minder goed beginnen werken. Een glas water laten vallen of de laptop zelf laten vallen wil echter niet zeggen dat het toestel geen toekomst meer heeft. Want je kan altijd terecht bij Quicksolutions voor de reparatie van jouw laptop. Doe een beroep op onze jarenlange ervaring!

TOT 12 MAANDEN GARANTIE

Onze vestiging in Aalst ontvangt dagelijks meerdere laptops voor reparatie. In de eerste plaats voert onze expert steeds een analyse uit. Als het scherm gebarsten is, is het uiteraard overduidelijk dat er een laptop display reparatie nodig is. Maar bij problemen met de werking van het toestel is het niet mogelijk om met 100% zekerheid te zeggen wat de oorzaak is. Daarom is een analyse noodzakelijk. Nadat je ons voorstel hebt goedgekeurd, herstellen we de laptop. Zowel software als hardware problemen komen bij ons aan bod. Verder hebben we ook een ruim aanbod op vlak van behandelingen. Als je een upgrade wil of een waterschade-behandeling nodig hebt, kan je bij ons terecht.

Op elke Samsung laptop reparatie met originele schermen ontvang je 12 maanden garantie. We gebruiken alleen de beste onderdelen. Zo ben je er zeker van dat je computer weer als nieuw is.

SERVICE CENTER AALST

In onze reparatiewinkel in Aalst ben je aan het juiste adres. Je krijgt steeds een transparante uitleg van onze service medewerker.

Via e-mail houden we je op de hoogte. Indien we een goedkeuring nodig hebben, krijg je steeds een e-mail met offerte in de bijlage. Dankzij de e-mail en de offerte heb je alle nodige informatie om ons voorstel te weigeren of goed te keuren. Indien we merken dat er een bijkomend probleem is, vragen we steeds opnieuw om je goedkeuring met een nieuwe offerte.

Ook andere communicatie gebeurt via e-mail. We laten bijvoorbeeld weten, wanneer je langs kan komen om je toestel op te halen. Het is dus heel belangrijk dat je jouw e-mails en spam af en toe controleert.

Laptop reparatie center QuickSolutions helpt particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop