Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Zakelijk

Quicksolutions B2B

Heb je een zaak, dan bieden we je met plezier een aantal extra services aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en offline én online op rekening te kopen. We adviseren je over producten en diensten, speciaal voor zakelijk gebruik.

Onze voorwaarden en services

Vandaag besteld, morgen geleverd

Als je vandaag vóór 23.59 uur iets bestelt, wordt het morgen gratis geleverd op een adres waar het jou uitkomt. Of kies een leveringsoptie die bij jou past. Als zakelijke klant kan je jouw bestelling ook in één van onze winkels ophalen.

Factuur en offerte met referentie

We kunnen direct een referentie toevoegen aan je offerte, bestelling en factuur. Handig voor je administratie. Maak je gebruik van een inkoopsysteem? Dan kan je via jouw systeem bij ons bestellen..

Eigen accountmanager

Iedere zakelijke klant heeft een eigen accountmanager, die op de hoogte is van jouw zakelijke situatie. Zo kunnen we je nog beter voorzien van persoonlijk advies en krijg je snel antwoord op al je vragen.

Snel een offerte op maat

Niemand houdt van wachten. Als je belt, ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. We kijken naar hoe groot je bestelling is en geven vervolgens de beste aanbieding voor jou.

Echte winkels

We hebben winkels in Zaventem, Wilrijk en Gent waar je altijd terecht kan met jouw vragen, advies over producten of hulp bij het instellen van je product. Ook als je achteraf betaalt, kan je je bestelling in één van onze winkels ophalen.

Achteraf betalen

Als zakelijke klant kan je bij ons bestellingen op rekening plaatsen en achteraf betalen. Hiervoor moet je wel minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel.

acer-spin2
macbook
agenda

Zakelijk account

Redenen om een account aan te maken:

Beheer al je bestellingen en retouren op één plek
Bestel sneller met je bewaarde adresgegevens
Download gemakkelijk je facturen

Macbook of imac herstellen gent

Contact

Neem meteen contact op met jouw accountmanager om kennis te maken of voor persoonlijk advies. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur.

Bel ons op 09 224 30 51

Mail ons via b2b@quicksolutions.be

Macbook of imac herstellen gent

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop