Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
MacBook reinigen aalst

MacBook reinigen in 2020

Per ongeluk water laten vallen op je MacBook? Altijd al afgevraagd hoe een reparatie center laptops reinigt? Lees het hier!

Jouw MacBook terug tot leven brengen is een hele procedure. Eerst en vooral: probeer hem zeker niet opnieuw aan te zetten of te bevestigen aan een lader. Leg hem wel omgekeerd zodat het water er snel weer uit kan druppelen. Lees hier alle stappen om je MacBook te herstellen bij waterschade.

MacBook reinigen met professionele apparatuur

Het is erg belangrijk om jouw MacBook zo snel mogelijk naar een repair shop te brengen. Op deze manier voorkom je dat het water nog meer schade veroorzaakt. Overkomt dit jou toch; dan zorgen de QuickSolutions techniekers dat je MacBook zo snel mogelijk terug als nieuw is. 

Eerst demonteren we het moederbord en de componenten. Vervolgens, steken we deze in een alcohol gebaseerd vloeistofbad voor een complete reiniging en blazen wij overtollig vloeistof weg met een speciale blaasmachine.

Na enkele minuten is deze procedure compleet en zijn de componenten helemaal gereinigd. Daarna, plaatsen we ze terug in de MacBook. Ten laatste, voeren wij professionele testen uit om zeker te zijn dat hij weer compleet functioneert. 

QuickSolutions staat altijd klaar

Natuurlijk klinkt deze procedure heel simpel. Toch is het veel complexer dan je zou denken. Heb je een ongeluk gehad met je laptop of MacBook? Neem dan contact op met ons voor een snelle en effectieve reparatie. 

Gedurende deze spannende tijden kun jij er ook voor kiezen om jouw toestel naar ons via de post te sturen. Natuurlijk zijn onze winkels nog steeds open: het is gewoon een extra service die wij bieden.

Klik hier om nu je MacBook naar ons op te sturen. 

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop