Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
MacBook of iMac laten herstellen in Gent

MacBook of iMac laten herstellen in Gent

MacBook of iMac laten herstellen? Op zoek naar laptop of desktop-pc reparatie in Gent of Aalst? Bij ons ben je aan het juiste adres. Je toestel laten herstellen is altijd goedkoper dan een nieuwe aankopen.

Bekijk onze prijzen:

Wij helpen je ook met jouw GSM of tablet. We toveren niet alleen een glimlach op het gezicht van particulieren, maar ook zakelijke klanten. 

Wist je al…

Dat we 95% van zwaar beschadigde moederborden herstellen? Dit is een hoog percentage, omdat we moederborden herstellen die onze concurrenten als onherstelbaar beschouwen.

Klanten uit Gent en Aalst contacteren ons voor:

De meest voorkomende merken voor smartphone reparaties zijn Apple iPhoneGoogle PixelHuaweiLGNokiaOnePlusSamsungSony en zelfs Xiaomi. Ook voor tablets, laptops en andere toestellen herstellen we verschillende merken. Kies het merk van jouw toestel bij onze reparatiemodule en ontdek onze prijzen!

Betalen in de winkel kan met cash en bancontact. In Gent (Vlaanderenstraat 117) bestaat er ook de mogelijkheid om te betalen met Ecocheques! Via de webwinkel is het ook mogelijk om veilig digitaal te betalen.

Beter voor het milieu

Massale productie van computers en telefoons heeft gevolgen voor het klimaat. De ontwikkeling van onderdelen zorgt voor CO2-uitstoot.

De website milieucentraal zegt het volgende:

“Bij smartphones zit de impact op het milieu dan ook vooral in de productie en minder in het gebruik: het opladen van je batterij kost minder dan 10 kWh per jaar.”

Blaas nieuw leven in je toestel. Je bespaart niet alleen kosten, maar levert zo ook een positieve bijdrage aan het milieu. Hetzelfde geldt voor moederbord herstellingen van computers.

Herstellingen voeren we uit in onze eigen labo met zeer specialistische apparatuur. Onze experts hebben al 8 jaar ervaring. Hierdoor ontnemen wij je efficiënt van je zorgen, zodat je op korte termijn weer selfies neemt en memes stuurt naar familie en vrienden.

Ook de aankoop van refurbished toestellen is goed voor het milieu. Via ons aankoopplatform komen overbodige toestellen bij ons terecht. Vervolgens geven we dit toestel een nieuw leven door het te herstellen. Krijgen onze refurbished producten een nieuw leven van jou?

MacBook en iMac service centers

Woon je in Gent? Dan verwelkomen we je in onze vestiging aan de Vlaanderenstraat. Indien je in Aalst en omgeving woont kan je het best naar ons tweede service center komen, gelegen aan de Geldhofstraat. Op afspraak afkomen is optioneel.

Onze klanten geven ons uitstekende beoordelingen. Dat is niet zo gek, want wij nemen service zeer serieus! 

Extra service

Woon je in Gent en kan je om welke reden dan ook niet langskomen, dan bieden wij tegen betaling een ophaal-en-levering service aan. Zo geniet je toch nog dezelfde dag van je herstelde smartphone, tablet of laptop. Niet alleen tijdens, maar ook na de corona preventiemaatregelen van de overheid bieden we deze service aan.

Natuurlijk is er ook de optie om zelf je toestel naar ons te verzenden. 

Neem ook een kijkje op onze pagina voor veelgestelde vragen. Wacht niet langer met de reparatie van je smartphone, tablet of laptop. Neem nu geheel vrijblijvend contact op met onze ingenieurs via 09 224 30 51.

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop