Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Moederbord reparatie: 4 bekende problemen

Moederbord reparatie: 4 bekende problemen

Professionele moederbord reparatie lijkt vaak lastig om te vinden in Gent en Aalst. Quick Solutions is één van de weinige service centers met jarenlange ervaring op het gebied van complexe herstellingen. We slagen erin om 95% van zwaar beschadigde moederborden te herstellen. We helpen niet alleen consumenten uit de nood, maar ook zakelijke klanten. Met deze blog lichten we je in over de meest voorkomende moederbord problemen.

1. Waterschade

Het moederbord is het belangrijkste onderdeel van je computer. Het brengt je andere componenten bij elkaar. Als het gaat om waterschade barst het internet van gefrustreerde gebruikers. Goed nieuws voor deze mensen (en voor jou): In veel gevallen kan dit toch nog gerepareerd worden. Schakel dan wel een professional in.

2. Grafische chipset

Plots heb je geen beeld meer. Je beeldkabel heb je op een ander toestel getest en daar werkt het wel. Afhankelijk van je componenten kan het aan meerdere dingen liggen. Je onboard graphics of dedicated grafische kaart bijvoorbeeld. Deze onderdelen staan allebei aangesloten op je moederbord.

3. USB-poort

Je herkent dit punt vast en zeker. Van de een op de andere dag werkt je USB-poort niet meer. Soms zelfs meerdere poorten. En wat je ook doet, het probleem wordt niet opgelost. Een ervaren ingenieur heeft de juiste expertise en helpt je hier graag mee.

4. Algemene storingen

Er zijn veel soorten algemene storingen. Denk aan het falen van je backlight, het niet opstarten van je laptop of vreemde geluiden wanneer je deze opstart. De oorzaak ligt misschien bij een losgeraakt onderdeel of het probleem is complexer. Bij twijfel neem je het best contact op met een ervaren ingenieur. Deze identificeert het probleem vakkundig.

Waarom voor ons kiezen

Da’s vrij simpel. We zetten de feiten op een rij…

 • We werken enkel met nieuwe chipsets.
 • Elk moederbord wordt minimaal 24 uur getest.
 • Je krijgt 12 maanden garantie.
 • We herstellen componenten die door andere instanties als onherstelbaar worden geacht.
 • We slagen erin om 95% van zwaar beschadigde moederborden te herstellen.

Kortom, bij ons zit je goed! 

Moederbord laten herstellen? We helpen je graag verder. We repareren je iMacMacBook, Windows laptop en desktop. We herstellen snel en leveren professionele service. Da’s een belofte. 

Quick Solutions is een reparatie center met locaties in Gent en Aalst. Kom langs zonder afspraak of bel 09 224 30 51.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

  Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
  0
   Bestelling
   Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop