GSM reparatie in Gent

GSM reparatie in Gent

Je bent op zoek naar GSM reparatie in Gent, Aalst of omgeving Oost-Vlaanderen. We helpen al jaren tevreden klanten uit de nood. In dit artikel vertellen we je welke herstellingen we dagelijks uitvoeren.

Meest voorkomende reparaties

Je verwacht het al. De meest voorkomende vorm is GSM scherm reparatie. Het display van je telefoon is het meest belangrijke onderdeel. Zelfs goedkopere smartphones hebben uitstekend glas. Wil je de kans op een reis naar een reparatie center verkleinen? Dan gebruik je een smartphone cover in combinatie met een screenprotector.

Na display herstellingen contacteren klanten ons het meest voor reparatie van een defecte speaker of microfoon. Deze onderdelen zijn natuurlijk essentieel voor een GSM. Stel je voor dat je wekenlang rondloopt met een telefoon waarmee je niet kan bellen. Vroeger was dit minder erg, maar in het jaar 2020 zijn mensen helemaal gewend aan direct contact met mensen.

GSM in toilet laten vallen? Het overkomt de beste van ons. Waterschade reparatie is bij ons de derde meest voorkomende vorm van herstelling. We hebben zelfs een keer een klant gehad die 3 (!) keer in dezelfde maand haar smartphone in het water liet vallen. Dit klinkt vast bekend in de oren van andere smartphone service centers.

Lees ons artikel over wat je moet doen bij waterschade.

De merken die we het vaakst repareren zijn Apple iPhone, Samsung, Huawei, Oneplus, Nokia en Sony. We repareren ook Xiaomi, LG, Google Pixel en OnePlus telefoons.

Binnen 60 minuten herstellen

We begrijpen het. Je hebt je GSM nodig voor werk of om contact te houden met familie en vrienden. Het liefst stuur je ze weer een leuke Tik-Tok video of bereik je ze via Instagram en Facebook. Jouw tijd is kostbaar.

Daarom herstellen we jouw smartphone altijd zo snel mogelijk. Da’s niet zo lastig, want we hebben voldoende ingenieurs tot onze beschikking. Met hun ervaring weten ze met de meest kwalitatieve onderdelen efficiënt je GSM te herstellen.

Zo kan je in de meeste gevallen nog dezelfde dag memes en selfies sturen naar je contacten. Als je telefoon kapot is denk je nu waarschijnlijk…

Ik weet genoeg, ik wil nu mijn GSM herstellen!

Klanten komen van ver

Inmiddels hebben we een sterke naam opgebouwd. Daarom helpen we particulieren en bedrijven in heel Vlaanderen. De beste service ontvang je in één van onze echte reparatie centers. Neem telefonisch contact op met onze experten in hartje Gent of Aalst voor snelle herstelling van je toestel.

Kan je niet naar de winkel komen? Dan mag je jouw toestel naar ons verzenden. Woon je in centrum Gent, dan halen we ‘m zelfs op.

Nu weet je wat meer over onze dienstverlening en waar je het best naartoe kan gaan voor reparatie van je telefoon. Lees ook onze pagina met veelgestelde vragen.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen