Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
google pixel 4a

Google Pixel 4a: midrange smartphone met laag prijskaartje

Google’s nieuwe midrange smartphone, de Google Pixel 4a, krijgt een prijs ver onder 400 euro. Dit maakt het toestel een sterke concurrent van andere midrange telefoons. We vertellen je meer over de opvolger van de Pixel 3a.

Prima specificaties voor zijn prijs

Volgens Google levert de Pixel 4a ondanks de lagere prijs dezelfde cameraprestaties als de Pixel 4. De camera op de achterkant heeft een sensor van 12,2 MP, helaas geen ultragroothoekcamera of telelens.

Verder is er genoeg ruimte voor foto’s en video’s: de opslagruimte bedraagt 128GB. Multitasken verloopt met niet al te zware applicaties ook prima met de meegeleverde 6GB werkgeheugen.

De processor is een Qualcomm Snapdragon 730G-soc welke de drijvende kracht is achter het 5,81”-oledscherm. Het scherm heeft een resolutie van 2340×1080 pixels met een beeldverhouding van 19,5:9.

Accucapaciteit is maximaal 3140mAh en deze wordt opgeladen via een usb-c-poort. De functie draadloos laden ontbreekt.

Geïnteresseerden in Duitsland melden zich aan voor de wachtlijst. Vermoedelijk krijgt de smartphone een prijs van 340,20 euro in Duitsland en 349 dollar in de VS. Noord-Amerikanen kunnen het toestel vanaf 20 augustus aanschaffen. Duitsland moet nog even wachten gezien er nog geen releasedatum is bekendgemaakt. 

De Google Pixel 4a is op het moment helaas niet officieel in België en Nederland te verkrijgen. Gelukkig zijn er voldoende omwegen om de smartphone alsnog te bestellen. Denk aan het gebruik van een leveringsadres van familie of kennissen in Duitsland. De kosten van verzending lopen dan wel hoger op.

Conclusie 

Om te concluderen: de smartphone is prima voor het prijskaartje dat eraan hangt. Eerder schreven wij over de OnePlus Nord, een betaalbare midrange smartphone. Google’s Pixel 4a heeft een kleiner scherm en minder geavanceerde specificaties, maar is wel 60 euro goedkoper en ligt een stuk beter in de hand.

Het is geen toptoestel, maar wel een zeer degelijke smartphone van een grote speler.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop