Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
oneplus nord

OnePlus Nord: betaalbare smartphone

Laten we gelijk met de deur in huis vallen: de OnePlus Nord is een betaalbare smartphone met prima prestaties in alle testcategorieën. Lees hier meer over de nieuwe midrange smartphone.

Om te beginnen heeft de OnePlus Nord een AMOLED-scherm van 6,44” met 1080×2400 pixels en 90Hz verversingssnelheid. Dat is best indrukwekkend voor een midrange smartphone en hopelijk inspireert OnePlus concurrenten om een vergelijkbaar scherm in nieuwe en goedkopere modellen te plaatsen.

OnePlus Nord is van alle markten thuis

OnePlus Nord is beschikbaar in 8GB/12GB RAM en met 128GB/256GB opslagruimte. Snelladen doet de telefoon met 30W en de accu heeft een capaciteit van 4115 mAh. De telefoon wordt geleverd met Android 10 en OxygenOS 10.

Om verder te gaan heeft het toestel meerdere camera’s. Een 48 MP hoofdcamera, 8 MP groothoeklens, 5 MP dieptesensor, 2 MP macrolens, 32 MP frontcamera en als kers op de taart een 8 MP groothoeklens in de extra frontcamera.

Mensen zeggen vaak less is more. Overduidelijk kiest OnePlus – wanneer het gaat over de camera – voor kwantiteit over kwaliteit.

Al deze specificaties en een prijs van ongeveer 400 euro maakt van dit toestel een prima smartphone: één die van alle markten thuis is.

Gebruik een hoesje

Ondanks dat de OnePlus Nord in alle opzichten prima scoort is er wel iets te zeggen over de bouwkwaliteit. Helaas is het toestel relatief makkelijk te buigen.

Zack Nelson heeft dit getest en plaatste een video op zijn YouTube-kanaal JerryRigEverything. De video staat onder dit artikel.

Wanneer de OnePlus Nord hard naar voren wordt gevouwen breekt er iets in de buurt van de volumeknoppen. Hierdoor kan het scherm in één keer breken zelfs al functioneert de rest van het toestel naar behoren.

Nelson noemt dat ongebruikelijk:

Bijna alle toestellen die ik test gaan tijdens dit proces niet kapot.

Vervolgens noemt hij het een ‘structureel probleem’ van de smartphone. Het probleem is te voorkomen door het gebruik van een hoesje, het liefst een smartphonecover van een wat hogere kwaliteit.

Om te concluderen willen wij meedelen dat wij onder de indruk zijn van de nieuwe midrange smartphone van OnePlus. In elke categorie scoort de telefoon voldoende.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop