Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Wij accepteren ecocheques! Wat kan je ermee kopen?

betalen met ecocheques in gent en aalst

Heb jij defecte elektronica of wil je een refurbished toestel aankopen, zoals een iPhone? Bij ons kan je niet alleen met bancontact of cash betalen, maar ook met ecocheques. Samen hergebruiken we naar een betere toekomst!

Wat zijn ecocheques?

De ecocheque is net als de maaltijdcheque deel van de groep extralegale voordelen.  Werkgevers kennen de ecocheque toe aan werknemers waardoor hun koopkracht stijgt en er meer wordt nagedacht over milieubewust aankopen.

In tegenstelling tot de maaltijdcheque kan je de ecocheque alleen worden gebruikt voor het kopen van milieuvriendelijke diensten en producten. De populairste aanbieders zijn Sodexo, Edenred en Monizze. Ze zijn er in digitale en papieren vorm.

Welke producten of diensten kan ik ermee kopen?

ecocheques ecopass gent aalst

Wij aanvaarden ecocheques als je een refurbished toestel aankoopt of iets bij ons laat herstellen. We repareren en verkopen niet alleen smartphones en tablets van Apple, Samsung en Huawei, maar ook van alle andere merken.

In welke winkels kan ik met ecocheques betalen?

Voorlopig kan je maar in één van onze vestingen dit betaalmiddel gebruiken: Gent – Vlaanderenstraat 117.

Kan ik ook een nieuwe laptop betalen met ecocheques?

Sinds kort zijn we ook begonnen met een webshop waar je keuze hebt aan ruim 50.000 elektronicaproducten. Het gaat hier om nieuwe toestellen, dus kan je de meeste aankopen helaas niet met ecocheques betalen. Gaat het om witgoed, tuingereedschap, smarthome devices of producten die op zonne-energie werken? Dan kan je die wel betalen met ecocheques.

Wist je al dat jij in deze bijzondere tijden ook jouw defecte toestel naar ons kunt verzenden om te laten repareren? Lees meer.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quicksolutions

Al bijna 10 jaar helpen wij mensen in heel België met aankoop, verkoop en reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Social Media

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop