WhatsApp gebruiken op je computer

Zoek jij het antwoord op ‘Hoe gebruik ik WhatsApp op mijn computer?’ Geen zorgen. We hebben een korte uitleg geschreven. Dit werkt voor MacBook, iMac en Windows 10 computers en is up to date voor 2020.

Om WhatsApp op je computer te gebruiken moet je het programma eerst downloaden en installeren.

  1. Open je web browser. Waarschijnlijk gebruik je Google Chrome, Safari, Firefox of Internet Explorer.
  2. Typ bovenaan in de zoekbalk het volgende: https://www.whatsapp.com/download/ of druk met je linkermuisknop op de oranje link.
  3. Je ziet nu het volgende plaatje op je scherm. Voor MacBook en iMac ziet het er iets anders uit. Selecteer de groene knop met de tekst ‘Downloaden’.Hoe gebruik ik whatsapp op mijn computer
  4. Wanneer het bestand klaar is met downloaden staat deze in de computermap ‘Downloads’ of ergens in je internetbrowser. Open het bestand door tweemaal erop te drukken met je linkermuisknop.
  5. Je ziet nu het volgende op je scherm. Volg eerst stap 1 en 2. Indien je de tekst ‘Klik om QR-code te herladen’ ziet, druk je erop met je linkermuisknop voordat je naar stap 3 gaat.WhatsApp op Windows 10 en MacBook en iMac gebruiken
  6. Klaar! Nu kan je WhatsApp gebruiken op je computer om in contact te blijven met vrienden, familie en collega’s. Veel plezier.

Heeft deze uitleg je geholpen en wil je anderen helpen? Like en deel dit bericht!

Wil je graag je computer laten herstellen in Gent, Aalst of Oost-Vlaanderen? Dat doen we niet alleen voor Windows 10 laptops en desktop PC’s, maar ook voor MacBook en iMac.

Menu