Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Wat zijn de verschillen tussen de notebooks van Lenovo?

lenovo notebook kopen

Lenovo notebook kopen? In dit artikel lees je wat de verschillen zijn tussen alle Lenovo notebooks: de ThinkPad, IdeaPad, Yoga, ThinkBook en Legion modellen.

Lenovo ThinkPad

lenovo thinkpad e15

Lenovo ThinkPad toestellen zijn vooral geschikt voor zakelijke gebruikers, maar ook thuisgebruikers kunnen goed overweg met deze laptop. Extra beveiligingsopties, Windows 10 Pro en een premium bouwkwaliteit maakt deze productlijn een betrouwbare optie voor de lange termijn. Er zijn ook kleinere varianten beschikbaar die goed zijn te gebruiken in de trein, bus of vliegtuig.

 • Inclusief Windows 10 Pro installatie
 • Geschikt voor zakelijke gebruikers

ThinkPad E15 kopen.

Lenovo IdeaPad

lenovo ideapad 3

Lenovo IdeaPad toestellen zijn voor iedereen geschikt. Betaalbare specificaties in alle schermformaten met opties voor gamen maakt van deze productlijn een echte allrounder.

 • Geschikt voor alle soorten gebruikers
 • Verkrijgbaar in alle soorten schermformaten

Alle IdeaPad notebook modellen.

Lenovo Yoga

lenovo yoga 370

Lenovo Yoga laptop modellen beschikken over uitstekend gebruiksgemak en de nieuwste technologische functies zoals een infraroodcamera en hoge kwaliteit schermen. Veel van de Yoga modellen beschikken over een touchscreen en draaibaar scherm waardoor deze laptop ook kan functioneren als een soort krachtige tablet.

 • Premium design
 • 2-in-1 toestellen

Alle Yoga notebook modellen.

Lenovo ThinkBook

lenovo thinkbook plus

De Lenovo ThinkBook is zeer geschikt voor kleine ondernemingen en thuiswerkers. De laptops in deze productlijn hebben altijd schermen kleiner dan 15 inch, waardoor ze makkelijk zijn te verplaatsen. Het toetsenbord is morsbestending (de laptop zelf is niet waterdicht) en het toestel beschikt over een aluminium behuizing. Deze lijn wordt standaard geleverd met Windows 10 Pro.

 • Inclusief Windows 10 Pro installatie
 • Kleinere modellen geschikt voor zelfstandige ondernemers en thuiswerkers

Alle ThinkBook notebook modellen.

Lenovo Legion

lenovo legion 5

Lenovo Legion laptops zijn gemaakt voor de echte gamer. Deze modellen hebben de beste NVIDIA GeForce grafische kaarten, dus beschikken ze over voldoende kracht om de games te draaien die jij wilt spelen. Gebruik jij jouw laptop vaak in de avond? Met een verlicht toetsenbord ben je er zeker van dat je toetsaanslagen accuraat zijn.

 • Gaming laptop, maar ook geschikt om zwaardere zakelijke programma’s te draaien
 • NVIDIA GeForce grafische kaart
 • Verlicht RGB toetsenbord

Alle Legion notebook modellen.

Lenovo notebook kopen bij Quicksolutions? Bezoek onze webshop of neem contact op met de klantendienst in Gent of Aalst voor directe service! Snelle en gratis levering in heel België en Nederland.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze laatste artikelen

  Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
  0
   Bestelling
   Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop