Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Videokaart kopen? Dit zijn de populairste videokaarten van dit moment!

videokaart kopen gent aalst

Wil jij een videokaart kopen om de nieuwste games op hoge kwaliteit te spelen? Dit zijn de populairste videokaarten van het moment. Natuurlijk zijn ze allemaal via shop.quicksolutions.be te bestellen!

MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8G DP*3, FROZR FAN

geforce rtx 2070 super gaming x trio kopen

Speel de nieuwste games in hoogste kwaliteit met deze beest van een videokaart. Natuurlijk moet hij er ook goed uitzien en gekoeld blijven en daarom heeft deze kaart drie ventilatoren, multi-verlichting en een ATX vormfactor. De boost kloksnelheid is 1800 MHz. Deze kaart verbruikt 215 W stroom, heeft 8GB GDDR6 videogeheugen en is ook geschikt voor Virtual Reality en streamen. Voor 722 euro is deze kaart van jou!

MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO videokaart kopen.

MSI GeForce RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC 8GB TORX HDMI 3xDP

geforce RTX 2060 super ventus kopen

Dit is een echte next-gen videokaart waarmee je nog jaren de nieuwste games speelt. Opvallend is het futuristische premium design met twee ventilatoren van sterk en licht materiaal. Voor een kleine 490 euro speel jij alle games in mooie kwaliteit. De boost kloksnelheid is 1665 MHz. Deze kaart verbruikt 184 W stroom, heeft 8GB GDDR6 videogeheugen en is ook geschikt voor Virtual Reality en streamen.

MSI GEFORCE RTX 2060 SUPER VENTUS videokaart kopen.

AMD MSI VGA RX 5600 XT GAMING X

MSI VGA RX 5600 XT GAMING X kopen

Natuurlijk mag een kaart van AMD niet ontbreken. Dit merk staat al jaren garant voor goede prestaties voor lage prijzen. Voor 476 euro installeer jij deze kaart in jouw computer. De boost kloksnelheid is 1750 MHz. Deze kaart verbruikt 150 W stroom (relatief energiezuinig voor een videokaart van AMD), heeft 6GB GDDR6 videogeheugen en ook deze kaart is geschikt voor Virtual Reality en streamen.

AMD 5600 XT videokaart kopen.

Heb je hulp nodig met een nieuwe videokaart kopen? Neem contact op met onze klantendienst in Gent of Aalst. 

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop