Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
tv kopen gent aalst

Televisie kopen? Zo kies je de perfecte TV

Jouw nieuwe televisie kopen hoeft niet moeilijk te zijn. In elk prijssegment heb je betere en minder geschikte televisies. In dit artikel helpen wij jou met het maken van een geschikte keuze.

Baseer het formaat op de kijkafstand

Om de minimale en maximale kijkafstand voor een 4K televisie te bepalen, vermenigvuldig je het diagonaal met 1 tot 1,5. Door de kleinere pixels kun je dichter op het scherm zitten. Let op: Je persoonlijke voorkeur en de gebruikssituatie spelen ook een rol. Heb je een kleine living maar speel je games met veel detail? Dan is een grote TV vaak geschikt.

TV aan de muur bevestigen?

Vandaag de dag bevestigen steeds meer mensen een televisie aan de muur. Zo maak je efficiënt gebruik van je de ruimte en bovendien hebben sommige muurbeugels een mooi en futuristisch design. De meeste televisies hebben een VESA-standaard. Staat er een groen vinkje bij ‘VESA-montage’? Dan is uw televisie geschikt om te bevestigen aan je muur.

VESA-montage
Zo zie je of jouw TV geschikt is voor bevestiging aan de muur

Kies een prijscategorie

Zodra je weet wat de kijkafstand is en of de TV aan de muur gaat hangen hoef je alleen nog maar een budget te kiezen. Tegenwoordig kun je al voor een paar honderd euro een 4K TV kopen. Het is geen geheim dat we bij Quicksolutions fan zijn van Samsung en LG, ze maken namelijk allebei fantastische smarttelevisies met 4K kwaliteit. We laten je 3 toptelevisies in elk prijssegment zien:

Minder dan 400 euro: 4K smart tv van Samsung met een formaat van 43 inch:

samsung smart tv kopen gent aalst

Minder dan 600 euro: 4K smart tv van Samsung met een formaat van 55 inch:

samsung tv kopen gent aalst 

Minder dan 1500 euro: LG 4K smart tv met een formaat van 65 inch:

lg tv kopen gent aalst

We hopen dat je dit een nuttig artikel vond en dat je nu iets meer weet over het kiezen van een nieuwe televisie. Meer hulp nodig met het kiezen van een geschikte TV? Vraag het onze specialisten!

 

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quicksolutions

Al bijna 10 jaar helpen wij mensen in heel België met aankoop, verkoop en reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Social Media

  Onze laatste artikelen

   Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
   0
    Bestelling
    Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop