Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Kwaliteitsniveaus voor iPhone/iPad​

Kwaliteitsniveaus voor iPhone/iPad

Hierboven zie je de diverse kwaliteiten die wij bij Quick Solutions voeren. Graag geven we je meer uitleg over de verschillen in kwaliteit LCD’s voor iPhone/iPad:

Factory standard – In-Cell

Volledig nieuwe LCD’s die in termen van kwaliteit niet onderdoen aan de volledige originele iPhone LCD’s. Dit geldt voor de LCD als geheel en alle componenten die gebruikt zijn. Deze kwaliteit kan na volledig origineel, geplaatst op af-fabriek iPhones, gezien worden als het beste alternatief.

After-market schermen waarbij alle componenten ‘high copy’ ofwel niet origineel/OEM/factory std zijn. Waarin In-cell schermen verschillen van Aftermarket schermen is dat alle losse elementen van de digitizer en de LCD bij de Aftermarket aan elkaar gelijmd worden. Bij In-cell zit de digitizer reeds in de LCD verwerkt. Deze schermen zijn stabieler dan Aftermarket schermen, tonen geen rasterlijnen in de digitizer, hebben een levendige kleur en hebben dezelfde resolutie als OEM schermen.

Refurbished of Compatibel

Dit zijn schermen die niet meer verkocht worden doordat het glas is gebroken of er veel krassen op het scherm zitten. Deze schermen met bruikbaar LCD of OLED panel worden gerefurbished. Het frontglas wordt eraf gehaald door een verwarmingsplaat en er wordt een nieuwe polarizer op gezet. Bij ouderdom wordt ook de backlight vervangen. After-market LCD’s waarbij alle componenten ‘high copy’ ofwel niet origineel/OEM/Factory std zijn. Grote fabrikanten imiteren componenten zoals schermen, flex kabels, touch, glasplaten, frames etc. Elke fabriek focust zich op één stap van het productieproces en daardoor is de kwaliteit hoog. Hierdoor wordt er per component specialisme gecreëerd.

Pulled

Gebruikte schermen die kwalitatief nog goed genoeg zijn om verkocht te worden. Ze zijn gemonteerd van originele iPhones en bevatten weinig tot geen vuil of krassen. Deze schermen komen vaak van toestellen die terugkomen bij providers nadat de abonnementsperiode is afgelopen.

Manufacturer refurbished (Devices)

Manufacturer refurbished devices zijn ooit gebruikt maar kunnen gecategoriseerd worden als ‘zo goed als nieuw’. Manufacturer refurbished is kwalitatief beter dan refurbished. De devices zijn namelijk met 100% originele onderdelen gerefurbished als nieuw in opdracht van originele fabrikant. 

De originele fabrikant inspecteert alle devices grondig en vervangen indien nodig beschadigde onderdelen met uitsluitend originele onderdelen. Daarnaast wordt er een software update uitgevoerd als deze beschikbaar is. Tot slot worden nieuwe accessoires toegevoegd en wordt de device verpakt in een gesealde verpakking van de originele fabrikant.

Voordat de devices gelabeld worden als Manufacturer refurbished, gaan de devices door een streng revisieproces. De kwaliteit van een Manufacturer refurbished device moet voldoen aan de hoge kwaliteit standaarden die ook gehanteerd worden bij nieuwe apparaten. Het enige verschil met nieuwe devices is de garantie, bij Manufacturer refurbished devices geldt een garantie van één jaar.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quick Solutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop