Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Gooi jouw oude smartphone of laptop niet in de vuilbak!

Gooi jouw oude smartphone of laptop niet in de vuilbak!

Heb jij een oude smartphone of laptop? Gooi deze niet in de vuilbak. Goede kans dat jouw oude apparaten nog perfect werken. Wij leggen je uit hoe jij een steentje kunt bijdragen aan het milieu en er zelfs geld aan kunt verdienen.

Herstellen en upgraden

Wist je dat de hoeveelheid elektronisch afval in 2021 stijgt naar 52.2 megaton? Een indrukwekkend getal, maar om de verkeerde reden. Naast particulieren helpen wij ook zakelijke klanten met computerreparatie in Gent, Aalst en heel België. Nieuwe klanten vertellen ons regelmatig dat zij grote partijen computers in de vuilbak gooien.

Daar schrikken wij van.

Of je nu een onderneming hebt of een particulier bent: jouw Smartphone, Windows laptop of Mac herstellen en upgraden is meestal de beste keuze voor jouw portemonnee en het milieu.

Een computerhersteller verwijdert met speciale apparatuur stof uit je toestel, verzorgt reparatie van een scherm of display, kan virussen verwijderen of je laptop upgraden met extra werkgeheugen (RAM) of een nieuwe opslagschijf (SSD).

smartphone recycleren computer reparatie gent aalst

Dit hoeft niet duur te zijn en je merkt direct de voordelen. Programma’s starten sneller op en je kunt meer applicaties tegelijk gebruiken op jouw computer. Voor nog geen 10 procent van de prijs van een nieuwe laptop kun jij jouw toestel laten upgraden. Het apparaat zal dan bijna dezelfde specificaties hebben als een nieuw toestel.

Verkoop jouw apparaat

Het internet staat vol met websites waar mensen samenkomen om gebruikte goederen te verhandelen. Je hebt vast en zeker van Tweedehands.be gehoord. Dit is een uitstekende plek om oude elektronica te kopen of verkopen.

Denk aan speakers, camera’s, powerbanks en nog veel meer. Veel van deze producten verdienen een tweede leven. Er zijn genoeg mensen die minder geld kunnen besteden aan elektronica. Natuurlijk zijn er ook hobbyisten die op zoek zijn naar specifieke hardware. De doelgroep is breed en dit zijn de mensen aan wie jij jouw producten kunt verkopen. 

Levert jou niet alleen geld op, maar het kopen en verkopen van tweedehands producten blijkt vaak erg leuk te zijn. Bieden, communiceren met verkopers en klanten, productfotografie en het maken van advertenties. Je leert het allemaal sneller dan je denkt. Misschien zit er wel een hele carrière voor je in en loop je in de nabije toekomst door een prachtig veld met een hand vol cash.

smartphone laptop tablet macbook verkopen gent aalst

Wil je hier niet veel tijd aan besteden? Verkoop dan jouw oude smartphone of laptop aan Quick Solutions. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jouw toestel een nieuw leven krijgt en dat de elektronische afvalberg minder snel stijgt.

Beter voor jouw bankrekening en ook nog eens goed voor het milieu. We hebben op het moment één Aarde en daar moeten wij samen goed voor zorgen.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop