Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Smartphone scherm gebarsten: wat nu?

Smartphone scherm gebarsten: wat nu?

Een gebarsten scherm is het meest voorkomende defect van een smartphone. In deze blogpost leggen wij jou uit hoe je dit best kunt voorkomen en wat je moet doen als het kwaad al is geschied.

Scherm reparatie

Het is ons allemaal al overkomen, je let even niet goed op en je laat je smartphone vallen, met als gevolg een kapot scherm. We kunnen je met geluk meedelen dat dit niet het einde betekent van jouw smartphone. Je scherm kan perfect vervangen worden.

Natuurlijk willen de meeste mensen dit graag zo snel mogelijk hersteld hebben, maar in sommige gevallen blijven ze de smartphone gebruiken. Wij raden dit ten zeerste af.

We geven een aantal grondige redenen om niet met je kapotte scherm te blijven rondlopen:

 • Kleine stukjes glas kunnen uit je scherm vallen. Dit kan heel gevaarlijk zijn, voornamelijk voor kinderen.
 • Water kan door je kapotte scherm vloeien en je telefoon intern beschadigen. Hierdoor kan je moederbord permanent stuk zijn of kun je al je data en gegevens kwijt zijn. 
 • Er komt stof, vuil of zand in jouw toestel. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde onderdelen (zoals de camera) enorm beschadigd raken. 

Voorkomen beter dan genezen

We raden iedereen aan om een beschermfolie of glasfolie en een beschermend hoesje aan te kopen bij de aankoop van een nieuwe smartphone. Hierdoor wordt de kans kleiner dat je scherm volledig gebarsten is, beperk je de schade of kun je dit zelf volledig vermijden.

Quick Solutions techniekers

De professionele techniekers van Quick Solutions garanderen een vlotte en optimale herstelling aan jouw kapot smartphone scherm. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt gewoon langskomen in een van onze twee service centers, te Gent of Aalst. Onze techniekers zorgen ervoor dat jouw smartphone binnen het uur hersteld is!

Bij Quick Solutions herstellen onze professionals dagelijks smartphone schermen van allerlei merken, van Apple tot Huawei en OnePlus. Kom nu langs voor jouw reparatie.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

  Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
  0
   Bestelling
   Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop