Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Reparatie MacBook Pro 2010-2012

Reparatie MacBook Pro 2010-2012

Apple’s MacBook Pro 2010-2012 staat bekend om zijn uitstekende bouwkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dit vertaalt zich in een lange levensduur.

Helaas gaat er wel eens wat mis, vooral wanneer je de Macbook Pro dagelijks gebruikt. Wanneer je MacBook Pro langzamer werkt of helemaal niet opstart, raden wij professionele reparatie aan.

Weet je niet wat het exacte model is van je MacBook Pro?

Lees onze korte uitleg.

Quick Solutions experten

Hulp nodig? Onze experten staan je graag te woord. We begrijpen dat je je MacBook Pro zo lang mogelijk wilt blijven gebruiken. Je huidige toestel door ons laten herstellen is veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe MacBook Pro.

Wist je bijvoorbeeld dat we de snelheid van je MacBook kunnen verhogen door middel van de installatie van een SSD? Voor ons is dit een simpele truc om de levensduur van je apparaat te verlengen.

De Apple ingenieurs van Quick Solutions beschikken over jarenlange ervaring in professionele reparatie van de MacBook Pro. Met liefde herstellen of vervangen ze de volgende onderdelen:

Frontglass, LCD, toetsenbord, trackpad, batterij, Magsafe Connector, Speaker, SSD installatie, software onderhoud, hardware onderhoud, back-up/clone van gegevens, softwarematig en hardwarematig data-recovery, migratie bestanden, waterschade behandeling en moederbord reparatie.

En dit alles tegen voordelige prijzen.

Stel je vraag aan onze experts door te bellen naar 09 224 30 51 of kom bij ons langs. We herstellen je MacBook Pro 2010-2012 in een van onze service centers in Gent en Aalst.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop