Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Refurbished iPhone kopen: het verschil tussen refurbished en tweedehands

refurbished iphone kopen


Smartphones worden duurder. Gelukkig kan jij voor een zacht prijsje een refurbished iPhone kopen. Maar wat zijn de verschillen tussen tweedehands en refurbished? En wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone? Je leest het hier!

Refurbished iPhone altijd met garantie

 iphone oplader refurbished

Allereerst willen we graag wat duidelijkheid geven over de verschillen tussen tweedehands en refurbished toestellen. Het grootste verschil is dat je bij refurbished producten garantie krijgt. Koop je ergens een tweedehands toestel? Dan kan de verkoper je van alles wijsmaken over de garantie. Het is aan jou om te bepalen of die mogelijke hoofdpijn in de toekomst de moeite waard zal zijn.

Quicksolutions verkoopt nieuwe en refurbished toestellen, dus hier krijg je altijd garantie op je aankoop! En we geven je zelfs levenslange servicegarantie. Daar kan de kleine winkel om de hoek natuurlijk niet tegenop.

Accessoires meegeleverd

Ten tweede krijg je bij refurbished toestellen altijd een vorm van nieuwe accessoires, zoals een simkaartlezer, oplaadkabel of Gedurende deze tijden is hygiëne natuurlijk er belangrijk en daarom adviseren wij jou om de komende tijd geen tweedehands producten met gebruikte koptelefoon te kopen.

Refurbished toestellen worden gecontroleerd

Ten derde worden de onderdelen en software van refurbished toestellen altijd streng gecontroleerd. Dit is niet het geval bij tweedehands producten op websites zoals (bijvoorbeeld) Tweedehands.be. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van tweedehands producten onbekend is en dat je bij refurbished toestellen gegarandeerd nog jaren plezier hebt van jouw toestel.

Kies refurbished!

garantie refurbished smartphone

Zoals je kan zien heeft een refurbished toestel veel voordelen en eigenlijk geen nadelen. Bovendien is het beter voor het milieu dan een nieuw toestel. Kies daarom voor refurbished en help ons de planeet elke dag een beetje beter te maken.

Refurbished iPhone kopen? Neem contact op met onze klantendienst en wij adviseren jou in de aankoop van een iPhone!

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop