Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
PlayStation repareren

Playstation repareren? Dit zijn de meest voorkomende console problemen

Niemand wil zijn of haar Playstation repareren, of Nintendo switch herstellen of Xbox laten maken. Jij wil gewoon je spel spelen; die eindbaas verslaan waar je al urenlang naar uitkijkt. Wij leggen de meest voorkomende console problemen uit.

Playstation 4

Plots heb je geen beeld meer. Je controleert de beeldkabel op kabelbreuk en test hem met succes op een ander toestel. Het probleem ligt bij de HDMI-poort, deze moet je laten vervangen. Nadat de reparateur klaar is met je Playstation herstellen kun je eindelijk weer gaan gamen.

Een ander veel voorkomend probleem is het zeer heet worden van de Playstation. Meestal hoor je dan ook een vervelend geluid; die van een straaljager. Herken je dit probleem? We raden je aan om je console stofvrij te maken. Dit kun je zelf proberen, maar is niet aan te raden. Een kleine fout zorgt ervoor dat PlayStation nog meer problemen vertoont. Laat daarom een expert je Playstation 4 herstellen.

Onze ingenieurs zien vaak problemen met het PS4 moederbord. Reparatie hiervan kun je net als bij de meeste andere soorten problemen het best niet zelf doen. Voor je het weet is je USB-poort kapot en moet je deze ook laten repareren. Het klinkt misschien gek, maar onze experten zien af en toe vochtschade op het moederbord van een Playstation.

Kom ook gerust langs voor de herstelling van je PlayStation 5!

Nintendo Switch

De Nintendo Switch staat bekend om gebruiksgemak en kleurrijke, simpel ogende games. Kenners weten dat de spellen van een Switch je urenlang bezig kunnen houden.

Vergeleken met de andere consoles heeft de Switch qua mogelijke defecten één groot nadeel. Laat je hem vallen? Grote kans dat je op zoek gaat naar Nintendo Switch scherm reparatie.

Ook de analoge joystick kan kapot gaan. Wanneer dit jou overkomt ben je slachtoffer van ‘driften’. In andere woorden, de joystick loopt continue naar één kant.
 
Een ander veel voorkomend probleem met de Switch is een leeglopende batterij of accu. Soms kun je de accu niet eens opladen. Als je weer wil gamen kun je dan het best je Nintendo Switch laten herstellen.
 
We willen graag met je delen dat reparatie altijd beter is dan de aankoop van een nieuw toestel. Het is in de meeste gevallen niet alleen goedkoper, maar je levert dan ook een positieve bijdrage aan het milieu.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop