Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Office 2019 kopen? Beste pakket voor thuisgebruik en studenten

microsoft office 2019 kopen

Office 2019 kopen is vaak het eerste wat men doet na de aanschaf van een nieuwe laptop. Maar waarom is een Microsoft Office 2019 licentie zo handig? En hoe verschilt het van Office 365. We leggen het uit in dit artikel.

Welke software zit er in het pakket?

Tekstdocumenten, spreadsheets, presentaties en notities maken. Een dagelijkse bezigheid vaan studenten en veel thuisgebruikers. Dit doe je natuurlijk het liefst met uitgebreide en herkenbare software: Office 2019 voor Thuisgebruik en Studenten. Met dit pakket krijg je voor de lage prijs van 149,- euro toegang tot de nieuwste versies van Microsoft Word, Excel, Powerpoint en OneNote. Na een jaar kan je de licentie verlengen.

macbook op tafel

Wat zijn de voorwaarden van de licentie?

Kun je niet kiezen tussen Office 365 en Office 2019? Hieronder staan de voorwaarden van de licentie. Zo zie je gelijk wat het verschil tussen de twee licenties is en kun je makkelijker een keuze maken.

 1. Office 2019 kan op één computer worden geïnstalleerd. Elke negentig dagen mag het op een andere computer worden geplaatst, maar is het dan niet meer bruikbaar op de andere computer.
 2. Bij de aanschaf van Office 2019 krijgt u toegang tot een viertal aan producten. In vergelijking met Office 365 zijn dat minder programma’s en diensten. Producten zoals Publisher, OneNote, Acces, Outlook 2019, 1 TB OneDrive opslag en Skype zijn niet inbegrepen

Nu Office 2019: Voor Thuisgebruik en Studenten kopen!

Het grote voordeel van Office 2019 is dat je geen lopend abonnement hebt. In ruil daarvoor zitten er iets minder programma’s in het pakket. Een ander nadeel is dat je alleen veiligheidsupdates ontvangt en dus geen recht hebt op nieuwere versies van Office. Op termijn veroudert Office 2019 voor Thuisgebruik en Studenten, maar uit ervaring blijkt dat je een Office pakket jarenlang blijft gebruiken.

Heeft u meer vragen over de aanschaf van een Office 2019 licentie? Vraag het onze medewerkers!

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quicksolutions

Al bijna 10 jaar helpen wij mensen in heel België met aankoop, verkoop en reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Social Media

  Onze laatste artikelen

   Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
   0
    Bestelling
    Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop