Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Laptop scherm vervangen: veelvoorkomende problemen

laptop scherm vervangen gent aalst

Wanneer moet je het scherm van je laptop vervangen? In dit artikel vertellen we wat je kan doen in verschillende situaties en of een scherm reparatie nodig is. 

Zwart scherm

zwart scherm laptop

Heeft jouw laptop een zwart scherm? Meestal merk je dit probleem na het opstarten van je laptop. Het kan goed dat je beeldscherm aan het eind van zijn levensduur is en defect is, maar het kan ook aan je instellingen liggen. Kun je ondanks het zwarte scherm nog de computer gebruiken. Probeer dan de helderheid van je scherm te verhogen.

Ligt het probleem niet aan de instellingen? Dan kun je het best contact met ons opnemen voor de reparatie van je laptop.

Rode gloed

rode gloed scherm laptop

Zie je een rode gloed op je beeldscherm? Probeer de laptop aan te sluiten aan een externe monitor. Als het probleem zich blijft voortdoen ligt het probleem niet aan het scherm van je laptop. Is de rode gloed niet op de externe monitor te zien? Dan kan je het best het scherm van je laptop vervangen.

Wazig beeld

Lijkt het alsof alle letters en afbeeldingen op je scherm wazig zijn? Probeer de laptop opnieuw op te starten. Hopelijk kan je dan weer normaal gebruik maken van je laptop. Als dit het probleem niet oplost, ga dan naar een reparateur.

Gebroken scherm

Misschien wel het meest vervelende probleem van allemaal. Een barst in het scherm van je laptop krijg je wanneer je hem ergens op laat vallen of er iets tegenaan is gegooid. Met als gevolg een defect scherm. Misschien zie je ook lijnen in het scherm of is de kwaliteit van de kleuren achteruit gegaan.

Het vervangen van een laptopscherm is precisiewerk, neem dus contact op met een erkend reparateur die je garantie geeft op het onderdeel, zoals Quicksolutions in Gent en Aalst.

Laptop kopen

laptop kopen
Laptop kopen? Klik op de foto om onze folder te zien!


Is het scherm van je laptop kapot en is jouw toestel ouder dan 6 jaar? Dan adviseren we je om een nieuwe of refurbished laptop te kopen. Na 6 jaar weegt de herstelkost namelijk niet op tegen de waarde van het product.

 

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quicksolutions

Al bijna 10 jaar helpen wij mensen in heel België met aankoop, verkoop en reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Social Media

  Onze laatste artikelen

   Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
   0
    Bestelling
    Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop