Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
iPhone SE 2020: een betaalbare krachtpatser​

iPhone SE 2020: een betaalbare krachtpatser

Eind April zag de release van Apple’s meest betaalbare smartphone. De iPhone SE 2020 is verkrijgbaar in Wit, Zwart en Project Red.

Sommigen noemen het de beste Apple smartphone tot nu toe. Het ontwerp lijkt op de oudere generatie iPhone. Hij ligt goed in de hand en is niet te groot. De camera aan de voorkant maakt 12 megapixel foto’s en de selfie-camera schiet 7 megapixel.

De A13 bionische chip maakt het geheel af. Applicaties laden snel en het opslaan van filmpjes en foto’s verloopt rap. Zoals veel andere Apple telefoons gaat de smartphone bij gemiddeld gebruik een dag mee. Daarna steek je hem weer in de lader.

Ben je op zoek naar een trendy en betaalbare smartphone? Koop dan de iPhone SE 2020.

Wanneer je de smartphone laat vallen en problemen tegenkomt zoals een gebarsten scherm, raden we professionele reparatie aan. Je huidige smartphone door ons laten herstellen is veel goedkoper dan de aankoop van een nieuwe iPhone SE 2020.

De Apple ingenieurs van Quick Solutions beschikken over de nodige ervaring. Zo ben je zeker van professionele Apple iPhone herstelling. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de volgende diensten…

Gebarsten glas, backcover, home knop, camera voor, camera achter, camera glas, trilmotor, luidspreker, batterij, oplaadpoort, waterschade en software problemen.

Dit doen we uiteraard voor de laagst mogelijke prijs.

Stel je vraag aan onze experts door te bellen naar 09 224 30 51 of kom bij ons langs. We herstellen je smartphone in Gent en Aalst.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop