Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
iMac 21.5-inch Slim Line 2012-2014 herstellen

iMac 21.5-inch Slim Line 2012-2014 herstellen

De iMac Slim Line zag zijn introductie in 2012. Deze bracht een slank design en betere specificaties met zich mee. Dit maakte het toestel trendy en toekomstbestendig.

Jaren later gebruiken veel mensen nog dezelfde Mac. Wist je dat iMac modellen vanaf 2012 compatibel zijn met de meest recente versie van MacOS?

We vinden het logisch dat je zuinig bent op je toestel. Helaas kan er buiten jouw macht om heel wat mis gaan. Bij veel gebruik loop je bijvoorbeeld tegen software problemen aan of merk je op dat je toestel langzamer werkt.

Geen beeld op het display van je iMac? Om het probleem op te sporen raden we professionele analyse aan. Het kan aan je grafische kaart liggen, maar ook aan je moederbord of natuurlijk het display zelf. Bespaar jezelf de frustratie en neem contact met ons op.

Onze Apple ingenieurs beschikken over de juiste expertise voor professionele herstelling van je iMac. We helpen je met de volgende problemen…

Display vervangen, RAM-geheugen toevoegen, SSD installeren, software onderhoud, hardware onderhoud, back-up/clone gegevens, power supply/voeding, moederbord reparatie, data-recovery en het oplossen van software problemen.

Bekijk onze prijzen.

Of stel je vraag aan onze ingenieurs door te bellen naar 09 224 30 51. Reparatie van je iMac Slim Line doen we in Gent of Aalst.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop