Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Huawei Maimang 9 kopen of niet kopen?​

Huawei Maimang 9: veel smartphone voor weinig geld

Huawei fabriceert al smartphones sinds 1997. En al zijn er veel controversiële meningen geweest over het merk, vinden we toch dat je eens moet kijken naar de voordelen van het laatste model dat pas nu 27 Juli 2020 op de markt gebracht is in China. 

Het gaat nu dus over de Huawei Maimang 9, een smartphone met een 6.8 inch touchscreen en een resolutie van 1080 op 2400 pixels (20:9 ratio dus). 

Dit toestel dat niet meer dan 212 gram weegt, werkt op 5G (eindelijk!), bevat een triple camera voor extra hoge resolutie (64MP+8MP+2MP) en een voor camera van 16MP. Dat is niet zeker niet slecht.

Meer over de Huawei Maimang 9

De opslagruimte van de Huawei Maimang 9 Smartphone is van 128GB, waaraan je ook nog een externe SD kaart kan bijvoegen. Het heeft 6GB RAM en werkt op het systeem Android 10.

Om nog wat dieper te gaan, de batterijcapaciteit van de Huawei Maimang 9 is van 4300mAh, een zeer competitieve duurzaamheid om zeker te zijn dat je telefoon heel de dag lang met jou meeleeft!

Ben jij geïnteresseerd in deze laatste smartphone? Wij zullen het je laten weten wanneer hij te koop is in België. 

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop