Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Het grote succes van Apple - De MacBook

Het grote succes van Apple - De MacBook

Apple is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm succesvol merk en is niet meer weg te denken uit de electronica wereld. Dat is deels te danken aan hun producten, zoals de iPhone, iPad en Macbook. 

In deze blog leggen wij jou uit wat een MacBook precies is, hoe het verschilt van een standaard laptop en wat het verschil is tussen een MacBook Air en MacBook Pro. 

MacBook wat?

De eerste editie van de MacBook werd geïntroduceerd in 2006. Ze maken een onderscheid tussen twee verschillende modellen, de Macbook Pro en de Macbook Air. Allebei maken ze gebruik van het eigen besturingssysteem van Apple, genaamd OS X. 

Verschillen tussen MacBook en andere laptops

Apple toestellen zijn enorm gebruiksvriendelijk. Als je een iPhone of iPad in je bezit hebt, is het aangeraden om ook te kiezen voor een MacBook. Alle apparaten van Apple kun je synchroniseren en werken uitstekend samen met elkaar. Deze synchronisatie zorgt voor de perfecte gebruikservaring. 

Het besturingssysteem van Apple, OS X, is enorm eenvoudig en valt snel aan te leren zodat iedereen hiermee aan de slag kan. Het is simpel, eenvoudig en klassiek. 

De MacBook scoort ook enorm goed op duurzaamheid. De gemiddelde batterijduur, is ongeveer zo’n 12 uur.  

MacBook Air versus MacBook Pro

Stel, je wilt graag je eerste of nieuwe MacBook aanschaffen, maar je hebt geen idee wat het verschil is tussen de Air en de Pro. Het is vaak onduidelijk voor welke je moet kiezen. Daarom vergelijken we deze twee modellen met elkaar om jou op weg te helpen naar de perfecte aankoop. 

Het grootste voordeel aan de MacBook Air, is het prijskaartje. Deze is een paar honderd euro goedkoper dan de MacBook Pro. Wil je een MacBook kopen voor ”eenvoudigere” doeleinden? Dan is de Air de perfecte keuze. Je kunt dit toestel gebruiken voor tekstverwerking, e-mails te sturen of om te surfen op het internet.

De MacBook Pro daarentegen kun je best gebruiken voor zakelijke doelen. De processor en het werkgeheugen van dit toestel zijn krachtig en zorgen ervoor dat jouw toestel sneller werkt dan de Air. De Pro is dus uitermate geschikt voor het gebruik van grafische programma’s en video- of fotobewerking.

Overgaan tot aankoop

Twijfel je nog steeds welke laptop je wilt aankopen? Het ligt vooral aan persoonlijke voorkeur, de verschillende besturingssystemen en waarvoor je de laptop precies wilt gebruiken. 

En heb je een probleem met je MacBook? Is je scherm kapot, laadt je batterij niet meer op of heb je bijkomende errors? Kom dan langs bij Quick Solutions in een van onze twee service centers en wij lossen het met plezier voor je op!

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quick Solutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop