Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Herstelling MacBook Air 2011-2017

Herstelling MacBook Air 2011-2017

Bij Quick Solutions herstellen we alle MacBook Air modellen, zo ook de 2011-2017 varianten. Steve Jobs introduceerde de MacBook Air voor het eerst in 2008. Apple noemde dit de dunste laptop ooit gemaakt.

Apple’s MacBook Air staat bekend om gebruiksvriendelijkheid en zijn (relatief) compact formaat. Helaas gaat er wel eens wat mis, vooral wanneer je de Macbook Air dagelijks gebruikt. Wanneer je MacBook Air langzamer werkt of helemaal niet opstart, raden wij professionele herstelling aan.

Het exacte model van je MacBook Air bepalen?

Lees dan onze korte uitleg.

Quick Solutions experten

Kom je er toch niet uit? Onze experts staan je graag te woord. We begrijpen dat je je MacBook Air zo lang mogelijk blijft gebruiken. Je huidige toestel door ons laten herstellen is veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe MacBook Air.

Wist je bijvoorbeeld dat we de snelheid van je MacBook kunnen verhogen door middel van de installatie van een SSD? Voor ons is dit een simpele truc om de levensduur van je apparaat te verlengen.

De Apple ingenieurs van Quick Solutions hebben 7 jaar ervaring in professionele herstelling van de MacBook Air 2011-2017.

Stel je vraag aan onze experts door te bellen naar 09 224 30 51 of kom bij ons langs. We herstellen je MacBook Air 2011-2017 in onze herstelcenters in Gent en Aalst.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop