Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
goodiebag giveaway gent quick solutions

Giveaway van Quick Solutions in Gent!

Vanaf vandaag, zaterdag 25 juli, ontvangen de eerste 200 klanten die een aankoop of herstelling van minimaal 40 euro doen een Goodiebag met luxe samples van lokale ondernemers. Sommige goodiebags vullen wij met fantastische prijzen, zoals een iPhone X 256GB, MacBook Pro en MacBook Air!

De promotie blijft geldig tot 1 augustus 2020.

giveaway promotie gent quick solutions screenprotector
Elke goodiebag heeft een vergelijkbare inhoud. Denk aan drankjes, chocola, thee, verzorgingscrème en nog veel meer. Op die manier garanderen wij dat niemand zonder lege handen naar huis gaat.

Daarnaast maak jij kans op een MacBook Pro, MacBook Air, iPhone X 256GB en meer!

In verband met COVID-19 vragen wij jou om niet met meer dan 4 mensen tegelijk in de winkel te komen. Wij zorgen voor een veilige winkel; jij neemt een mondmasker mee. Samen vieren wij op een veilige wijze dat Quick Repair nu de naam Quick Solutions draagt.

10 procent korting op herstellingen

Naast deze fantastische promo ontvang jij op elke herstelling 10 procent korting. Deze korting blijft geldig tot 31 juli 2020. Vertel het al je kennissen en familie.

Locatie: Quick Solutions – Vlaanderenstraat 117, 9000, Gent.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop