Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Gerucht: Samsung en Apple leveren vanaf volgend jaar geen oplader meer

Gerucht: Samsung en Apple leveren vanaf volgend jaar geen oplader meer

Apple levert vanaf volgend jaar geen oplader en EarPods bij de iPhone 12. Klanten hebben deze accessoires altijd al gekregen bij nieuwe Apple smartphones. Dit doen ze om verschillende redenen, maar de vraag rest: wat doen de concurrenten?

Ook Samsung stopt ermee

Volgens bronnen van Sammobile is niet alleen Apple, maar ook Samsung van plan geen opladers meer te geven bij de verkoop van specifieke smartphones. 

Het is onduidelijk bij welke modellen Samsung de oplader achterwege laat. Hetzelfde geldt voor de kosten voor de eindgebruiker: gaan klanten minder betalen voor nieuwe smartphones? Op het moment lijkt het alsof dit niet gaat gebeuren.

Kosten besparen

Al is het wel zo dat goedkopere telefoons steeds beter zijn geworden. Wellicht dat flagship-modellen daarom toch iets goedkoper worden en dat het weglaten van extra producten de oplossing lijkt te zijn.

Een gevolg van 5g is het stijgen van smartphone prijzen. Door opladers en andere accessoires weg te laten besparen ze kosten op onderdelen en verpakkingen, waardoor ook verzendkosten lager uitvallen voor smartphonefabrikanten.

Daarbij is het ook een stuk beter voor het milieu.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop