Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Apple Pencil: Tekenen op hoger niveau​

Apple Pencil: Tekenen op hoger niveau

Met de Apple Pen kan je schrijven en tekenen op je iPad zoals op papier.

Apple Pencil gebruiken

U kunt Apple Pencil gebruiken om te schrijven, markeren en tekenen met ingebouwde apps en apps uit de App Store. Met enkele apps, zoals Notities, kunt u tekenen en schetsen met een Apple Pencil.

Met iPadOS kunt u het opnieuw ontworpen palet met tools over het scherm bewegen of minimaliseren, zodat u meer ruimte hebt om te tekenen en te schetsen. U kunt de liniaal gebruiken om rechte lijnen aan te maken en deze vervolgens roteren met uw vingers. Foutje gemaakt? U kunt nu wissen per object of zelfs per pixel.

Dubbel tikken op de Apple Pencil

U kunt op het onderste gedeelte van de Apple Pencil (2e generatie) tikken om snel terug te schakelen naar de functie die u als laatste hebt gebruikt. Als u de instellingen voor dubbel tikken wilt wijzigen, gaat u naar ‘Instellingen’ > ‘Apple Pencil’ en kiest u een van de volgende opties:

* Schakel tussen de huidige functie en de gum

* Schakel tussen de huidige en laatstgebruikte functie

* Toon kleurenpalet

* Uit

Een Apple Pencil (2e generatie) opladen

Als u de Apple Pencil (2e generatie) wilt opladen, moet u ervoor zorgen dat Bluetooth is ingeschakeld op uw iPad. Plaats de Apple Pencil vervolgens op de magnetische connector in het midden van de rechterzijde van de iPad om de Apple Pencil op te laden.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quick Solutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop