Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
De beste iPhone apps in 2020

De beste iPhone apps in 2020

Apps maken ons leven in allerlei opzichten makkelijker en leuker: we kunnen er onze creativiteit mee uiten, onze vrienden, familie en de rest van de wereld mee bereiken en natuurlijk veel plezier mee beleven. Wat zijn, naast de gekende WhatsApp of Instagram, de beste iPhone-apps en welke zijn echt onmisbaar? In dit artikel vertellen we wat de beste apps van 2020 zijn, zodat je meer uit jouw iPhone haalt. 

Er bestaan meer dan twee miljoen apps voor de iPhone en elke dag neemt het aantal nog verder toe. Waar moet je beginnen? Het positieve aan dit verhaal is dat er voor iedereen wel iets te vinden is, van de mooiste camera-apps om jezelf te ontplooien tot fotograaf tot de beste navigatie apps om op tijd op jouw bestemming te raken.

Camera apps

 • VSCO Cam is een zeer populaire app die door veel (hobby)fotografen wordt gebruikt. Met de app kun je foto’s nemen en die meteen aanpassen door bijvoorbeeld het licht, contrast en schaduwen aan te passen. De app is beter en uitgebreider dan de standaard iPhone camera-app en bevat filters die professioneel ogen. De foto’s worden opgeslagen in een soort dagboek en je kunt deze onmiddellijk delen met alle gebruikers van de app.
 • Spectre is verkozen tot de beste iPhone app van het jaar. Spectre gebruikt kunstmatige intelligentie om iedereen in staat te stellen om prachtige foto’s te maken met een lange sluitertijd. Een leuk detail is dat het ontwikkelt is door de Nederlander Sebastiaan de With.

De beste en onmisbare Apple store apps

Navigatie apps

 • Iedereen kent Google Maps of de Kaarten-app van Apple, maar Waze is een enorm goed alternatief. Je kunt gemakkelijk van A naar B gaan, maar bijkomend kunnen gebruikers onder meer laten weten als er ongevallen of politiecontroles zijn, maar ook voor welke prijs je waar tankt. Het design van de app oogt fris en heeft functies die eenvoudig te gebruiken zijn. 
 • Net als die andere apps heeft HERE WeGo stemnavigatie en verkeersinformatie in 100 landen dat steeds real-time wordt bijgewerkt. Daarnaast is het mogelijk om met de app navigatie uit te stippelen voor de auto, een wandelroute te kiezen of je reis met het openbaar vervoer te plannen. Van elk land ter wereld kun je kosteloos een offline kaart downloaden, zodat je op vakantie altijd weet waar je exact bent.

De beste en onmisbare Apple store apps

Nieuws apps

 • Feedly is verreweg de beste app om updates te krijgen over het nieuws van de dag. Handig is dat de app nieuws brengt dat echt aansluit bij jouw interesses. Je voegt de feeds van al je favoriete websites toe en die worden op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier gepresenteerd.  Verder werkt Feedly samen met onder andere Twitter en Facebook, zodat je interessante nieuwsartikelen onmiddellijk met je vrienden kunt delen.
 • Naast het tonen van het meest actuele nieuws speelt bij NOS ook sport een grote rol. Voetballiefhebbers zouden de NOS-app standaard op hun iPhone moeten hebben staan. Hiermee kun je live wedstrijden en uitzendingen herbekijken.  

De beste en onmisbare Apple store apps

Sport apps

 • Runkeeper is dè sport en fitness-app in de App Store en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Met deze app kun je trainingsschema’s opstellen, je hartslag meten en na afloop van het sporten je prestaties bekijken. De app werkt samen met Apple’s ingebouwde Gezondheid-app en slaat hier alle gegevens op.
 • Strava biedt makkelijk toegang tot je trainingsgegevens zoals afstand, tijd, hoogtemeters en je hartslag. Je kunt met deze app ook doelen voor jezelf  stellen die Strava zorgvuldig voor je bewaakt. Door maandelijkse uitdagingen te voltooien kun je virtuele bekers en badges verdienen om zo extra motivatie te krijgen.

De beste en onmisbare Apple store apps

Administratieve apps

 • Fantastical is een van de beste agenda-apps voor iPhone. Het is heel gemakkelijk om een nieuwe afspraak toe te voegen aan je agenda. Hierbij kun je ook verschillende locaties en deelnemers toevoegen. Ook werkt Fantastical goed samen met de ingebouwde agenda-app voor iOS, zodat je tijdgebaseerde herinneringen krijgt.
 • Evernote is een populaire notitie-app die allerlei zaken vastlegt. Met deze app kun je korte aantekeningen, lijstjes maken, foto’s en geluidsopnames opslaan en ze synchroniseren over al je apparaten. Deze app is enorm handig als je snel even een idee wilt neerschrijven, ook om teksten in te schrijven en presentaties te maken. Zo kun je Office-documenten, pdf-bestanden en foto’s opslaan en is er een handige chatfunctie aanwezig om samen met anderen aan notities te werken of ze te bespreken. 

De beste en onmisbare Apple store apps

Communicatie apps

 • Telegram is de tegenhanger van het populaire WhatsApp, maar een enorm goed alternatief. Zo is Telegram volledig beveiligd met end-to-end-encryptie waardoor je gebruik kunt maken van geheime chats zodat alleen jij en je gesprekspartner de berichten kunnen lezen en zijn notificaties naar wens in te stellen.
 • Slack is de perfecte communicatie-app voor op de werkvloer of in teams. Je kunt er snel werk in overleggen met je collega’s/team, maar je kunt ook privéchats starten. Slack integreert met verschillende diensten zoals Dropbox, Hangouts en Twitter en kun je gemakkelijk foto’s en video’s delen.

Wij zijn alvast fan van deze twaalf apps en gebruiken deze binnen ons team regelmatig! 😉 

Welke app gebruik jij het liefst? 

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

  Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
  0
   Bestelling
   Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop