Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
Apple bevestigt serieus probleem voor iPhone gebruikers

Apple bevestigt serieus probleem voor iPhone gebruikers

Meerdere iPhone 11 gebruikers ervaren plots een groene tint op het display van de Apple telefoon. Gebruikers melden dat het probleem zich ook voordoet op oudere versies van iOS.

Eerst dacht men dat er sprake was van een software probleem. Nu denkt men dat het ook aan de hardware ligt. Het probleem beperkt zich niet tot alleen de iPhone 11. Ook gebruikers van de Pro en Pro Max varianten ervaren de groene tint.

De meldingen begonnen sinds de komst van iOS 13.4.1. Niet alleen mensen met die softwareversie klagen, maar ook gebruikers van iOS 13.5 en 13.5.1.

Ervaar jij de groene tint? Apple heeft toestemming gegeven aan Apple resellers om hier service voor te geven. Dit geeft ons het vermoeden dat het inderdaad aan de hardware ligt. Al lijkt het alsof Apple dit nog niet voor de volle 100% toegeeft.

Slecht nieuws voor Apple fans, maar we denken wel dat dit tot een goed einde zal komen.

Scherm van je iPhone laten herstellen? Andere problemen met je GSM?

Quick Solutions is een reparatie center met locaties in Gent en Aalst. We hebben een passie voor technologie. Niet alleen Belgische, maar ook Nederlandse particulieren en bedrijven behoren tot onze klanten. Kom langs zonder afspraak of bel 09 224 30 51.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop