Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

4K Monitor kopen? Dit zijn de beste schermen

Wil jij betere beeldkwaliteit dan jouw huidige Full-HD monitor? Dan kan je het best een 4K monitor kopen. Steeds meer mensen stappen over naar dit superieure formaat. Dit zijn de beste 4K monitoren voor jouw computer!

Philips 272P7VPTKEB – 4K IPS Monitor

philips 4K monitor kopen

Met fantastische kleurweergave, indrukwekkende kijkhoek en ingebouwde webcam is deze 4K monitor perfect om vergaderingen mee te houden, grafisch design, films kijken en videobewerking. Dit model is niet geschikt voor online FPS games vanwege de 5 ms responstijd. Deze monitor is te koop voor 509 euro.

Philips 27 inch 4K monitor kopen.

IIYAMA G-MASTER GB2888UHSU – FreeSync 4K Monitor

iiyama 4K monitor kopen

Deze 4k monitor van IIAYAMA is perfect voor computerspellen of films. De 1 MS responstijd zorgt ervoor dat je niet achterloopt op je tegenstanders. AMD FreeSync ondersteuning zorgt voor vloeiend beeld zonder afgebroken frames en storende artefacten veroorzaakt door lagere framerates. Om gebruik te maken van FreeSync heb je wel een computer met een AMD videokaart nodig. Deze monitor is te koop voor 444 euro.

IIYAMA 28 inch 4K monitor kopen.

Samsung UE850 – UHD Monitor

samsung 4k monitor kopen

Of je nu grafisch werk doet, games speelt of graag films kijkt: deze 4K monitor van Samsung kan het allemaal. Een echte allrounder met een zacht prijsje. Zijn ergonomische formaat is uitstekend geschikt als monitor op kantoor. Dit model heeft ook een optionele koppelbare USB-soundbar. De soundbar kan achter de monitor worden bevestigd. Deze monitor is te koop voor 398 euro.

Samsung 28 inch 4K monitor kopen.

Wil jij graag een 4K monitor kopen bij Quicksolutions? Contacteer de Quicksolutions klantendienst in Gent of Aalst voor de beste service! Snelle en gratis levering in heel België en Nederland.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop