iphone onderdelen kopen

Zelf iPhone repareren? Onderdelen kopen bij QuickSolutions

Zelf je iPhone repareren? Vanaf nu koop jij jouw iPhone onderdelen aan de laagste prijzen en snelle levering via QuickSolutions.

Zelf je iPhone repareren bespaart kosten

Al jaren helpen wij onze klanten met smartphone herstellingen en jullie kennen ons dan ook als de experts op het gebied van allerlei soorten gadget reparaties. Maar de laatste jaren merken we dat steeds meer hobbyisten en kleinere bedrijven ons vragen naar onderdelen. Deze hobbyisten zijn er van jong tot oud.

Om te beginnen starten wij met de verkoop van de meest gewilde onderdelen: iPhone onderdelen. Later kan je ook bij ons Samsung onderdelen kopen en daarna onderdelen van andere populaire merken.

Dit maakt ons uniek in de markt, omdat wij naast aankoop en verkoop ook reparaties doen.

Ons aanbod

Wij verkopen de volgende soorten smartphone onderdelen:

GPS antenne, schermen en digitizers, wifi antenne, bluetooth antenne, laadpoort, voorcamera, achtercamera, aan en uit knop, volumekabel, home knop, simkaart houder, trilmotor, NFC kabel/module, oorspeaker, luidspreker, batterij, gereedschap voor iPhone repareren en in de toekomst nog veel meer!

Wij helpen jou uit de nood

Als je garantie op je herstelling wilt of geen tijd hebt om zelf te herstellen laat je dat natuurlijk het best aan ons over. Toch zelf je smartphone herstellen en lukt het niet? Dan kan je natuurlijk nog steeds bij ons terecht.

Wist je dat wij sinds kort ook Apple iWatch herstellen in Gent?

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quicksolutions

Al bijna 10 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Social Media

Onze producten

Onze laatste artikelen