Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Top 3 bewakingscamera's onder 100 euro

bewakingscamera kopen in gent en aalst

Vanwege COVID-19 zitten veel mensen nog steeds thuis. Toch komt er vast een moment waarop we weer meer op vakantie gaan en buitenshuis slapen. Maar hoe bescherm je dan jouw woning wanneer je er niet bent? Dit is onze top 3 van bewakingscamera’s onder de 100 euro.

1. D-Link mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi Camera

d-link mydlink hd pan & tilt wi-fi camera

Met 95 euro is het de duurste camera in de lijst. Daar is wel een goede reden voor, want deze camera kan kantelen en draaien met behulp van de ingebouwde motor. Natuurlijk beschikt de camera ook over slimme meldingenfunctionaliteit. Deze camera is smarthome compatibel en werkt met de MydlinkTM-app.

D-Link HD Pan & Tilt camera kopen.

2. D-Link IP Camera HD Wifi IR mydlink

   D-Link IPCamera HD Wifi IR mydlink

Toch maar op zoek naar een discrete camera met kwalitatieve beeldsensor? Overweeg dan de kleinere D-Link IP camera. De camera beschikt niet over Full-HD (1080p), maar schiet wel filmpjes in 720p. De beeldsensor is CMOS en dat is uitstekende kwaliteit. Ook deze camera is smarthome compatibel, werkt met de MydlinkTM-app en is te koop voor 80 euro.

D-Link IP Camera kopen.

3. Eminent E-SmartLife Wireless Full HD IP Cam

Eminent E-SmartLife Wireless Full HD IP Cam

De E-SmartLife draadloze camera van Eminent heeft een meer klassiek uiterlijk. Wel heeft deze camera enkele handige functies en is de beeldkwaliteit fantastisch voor de lage prijs. Ontvang meldingen wanneer er beweging wordt gedetecteerd, bekijk ze in Full-HD kwaliteit ondersteund door LED-licht. Je kan het beeld ook opslaan op een geheugenkaart. Daarnaast is de camera ook makkelijk te installeren. Hij is te koop voor 78 euro.

Eminent E-SmartLife draadloze camera kopen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een camera die kan kantelen en draaien dan kies je het best voor de Pan & Tilt camera van D-Link. Wil je een camera die iets discreter is, maar toch prima videokwaliteit levert, dan koop je de zwarte smarthome compatibele camera van D-Link. Ben je op zoek naar budgetvriendelijke Full-HD beeldkwaliteit dan ga je voor de E-SmartLife camera van Eminent. 

Allemaal zijn ze te koop in onze webwinkel: shop.quicksolutions.be!

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over Quicksolutions

Al bijna 10 jaar helpen wij mensen in heel België met aankoop, verkoop en reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Social Media

  Onze laatste artikelen

   Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
   0
    Bestelling
    Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop