Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
nieuwe coronamaatregelen gent

Nieuwe Coronamaatregelen

Sinds het einde van 2019 heerst er wereldwijd een uitbraak van het nieuwe Coronavirus. In België strijden we tegen deze pandemie op verschillende manieren om de bevolking zo gezond mogelijk te houden.

Wij moeten 1,5 meter afstand houden van elkaar, regelmatig onze handen ontsmetten en verplicht mondmaskers dragen in drukke gebieden, zoals winkelstraten en pleinen.

Samen tegen Corona!

In winkels mag er nog maar één klant per 10m² in de winkel staan. Wij laten twee klanten toe in onze winkels te Gent en Aalst. Ook is het nu verboden om samen te gaan winkelen (met de uitzondering van minderjarigen of mensen die hulp nodig hebben), en mogen klanten niet langer dan 30 minuten in een winkel staan.

De stad Gent verstrekt op deze pagina meer informatie over de huidige maatregelen om ons prachtige land te beschermen tegen COVID-19.

Hoe helpt QuickSolutions?

Mocht je door de semi-lockdown onze winkels in Gent en Aalst niet bezoeken, stuur dan jouw toestel naar ons via Bpost! Geen verzendkosten bij herstellingen vanaf 79 euro.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze producten

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop