apple iphone reparatie center gent aalst

Ook slachtoffer van het MacBook Retina coating probleem? Na enkele jaren gebruik ontstaan er meer en meer krassen op het scherm. Het vervangen van het scherm is niet voor iedereen de juiste optie. Daarom hebben we een andere oplossing: het verwijderen van de coating.

Zo bespaar je geld en ziet het Retina scherm van je Mac er een stuk beter uit. In de meeste gevallen hoeft het scherm niet eens vervangen te worden. Onze oplossing volstaat.

Minstens 12 maanden garantie

Op elke reparatie ontvang je tot wel 12 maanden garantie. We vinden goede service belangrijk en dat laten we ook graag zien.

Twee fysieke winkels: Gent en Aalst

De beste service ontvang je in één van onze echte MacBook reparatie centers. Neem contact op met onze service medewerkers in centrum Gent of Aalst voor snelle herstelling van je toestel.

Kun je niet naar de winkel komen? Dan mag je jouw toestel naar ons verzenden. Woon je in centrum Gent, dan halen we ‘m zelfs op.

MacBook coating verwijderen doen we voor veel particulieren en B2B bedrijven in heel Vlaanderen. Onze klanten komen van ver en dichtbij.

Denk aan Gent, Aalst, Mariakerke, Gentbrugge, Ledeburg, Wondelgem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Afsnee, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Belzele, Baarle, Merelbeke, Lochristi, Osbroek, Zurendries, Arend, Mijlbeek, Schaarbeek, Bosveld en nog veel meer deelgemeenten.

Menu