Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Help! Mijn Mac is traag

mac is traag


Ook ooit de woorden ‘Mac is traag’ uitgesproken of Gegoogled? Bij Quicksolutions begrijpen we dat een trage Mac vervelend is. Lees hier over twee mogelijke oorzaken en hoe je dit kan oplossen. Mogelijk is er een reparatie of upgrade nodig.

Stof, stof en nog eens stof

stofwolk

Als je de Mac al een paar jaar gebruikt en nooit een interne reiniging hebt laten uitvoeren is de kans groot dat je Mac vol zit met stof. Hierdoor kan de ventilator geblokkeerd worden en heeft uw Mac problemen met het koelen van het toestel met als gevolg een trage Mac.

Mac reinigen? We adviseren je om dit (jaarlijks) door een professional te laten doen. Zo ben je er zeker van dat jouw toestel weer terug als nieuw is en nog lang goed blijft.

Mac is traag vanwege een volle of langzame harde schijf

macbook traag

Als de koeling van je Mac niet het probleem is kan een langzame Mac ook aan een volle harde schijf liggen. Na jaren programma’s en andere bestanden downloaden is het goed mogelijk dat er niet voldoende ruimte is op je Mac. We adviseren je om ongebruikte programma’s te verwijderen en een virusscan uit te voeren. Heb je geen tijd of beschik je niet over voldoende kennis om dit te onderzoeken? Laat het dan door ons doen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat de harde schijf in je Mac oud is en toe is aan vervanging. Wij adviseren altijd om een SSD (Solid State Drive) te installeren in je computer, of het nou een Mac of Windows computer is: je computer start sneller op als je besturingssysteem op een SSD staat.

MacBook of iMac reparatie/upgrade nodig? Onze herstellers helpen je graag!

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop