Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.
update giveaway gent quick solutions

Giveaway update en nieuwe website

Tijd voor een update over onze giveaway. Vanaf nu maken de eerste 50 klanten van deze week nog steeds kans op fantastische prijzen: een iPhone X 256GB, MacBook Pro en MacBook Air! De promotie blijft geldig tot zaterdag 1 augustus 2020.

Samen staan wij sterk

Onze giveaway is tot nu toe een groot succes, ondanks de verscherpte maatregelen omtrent COVID-19. Er zijn nog maar enkele goodiebags over. Onze klanten nemen de huidige voorschriften serieus: bubbels van maximaal vier klanten in de winkel en altijd gepaste afstand houden tussen personen. Daar willen wij jullie graag voor bedanken.

giveaway quicksolutions gent update

Nieuw design

Niet alleen onze website, maar ook onze Instagram heeft een make-over gekregen. Nu kunnen wij jullie nog beter helpen.

Onderdelen kopen

Over enkele weken beginnen we zelfs met het verkopen van onderdelen, zodat jij ook zelf jouw smartphone kunt herstellen. Lukt dat niet? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar en repareren wij nog steeds jouw toestel met garantie.

10 procent korting op alle herstellingen

Naast deze fantastische promo ontvang jij op elke herstelling 10 procent korting. Deze korting blijft geldig tot 31 juli 2020. Vertel het al je vrienden.

Stay safe!

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over QuickSolutions

Al meer dan 7 jaar helpen wij mensen in heel België met reparatie van alle soorten gadgets en hebben wij een sterke en vertrouwde naam opgebouwd. 

Volg ons op Sociale Media

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop