Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Elektrische step band kapot? Laat jouw band vervangen door Quicksolutions in Gent en Aalst!

elektrische step band kapot gent aalst

Als de band van je elektrische step kapot is laat je deze het best snel vervangen door een professional. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus wacht niet te lang met de reparatie en ga vooral niet de baan op. We geven jou graag wat meer informatie over de reparatie van jouw elektrische step.

Direct jouw elektrische step herstellen.

Heb jij een Xiaomi elektrische step? Dan heb je geluk!

elektrische step band vervangen gent aalst

Inmiddels zijn er veel merken elektrische steps. We zien echter dat vooral steps van het merk Xiaomi populair zijn. Daarom bieden we aan om de banden te vervangen bij dit merk. Twijfel niet en kom langs, zodat je weer op je gemak een ritje kan doen.

De technici van Quicksolutions herstellen jouw step in Gent en Aalst en je kan zonder afspraak naar de winkel komen.

Elektrische step service centers in Gent en Aalst

Elektrische step band kapot en wil je die repareren of vervangen? Neem contact op met onze elektrische step herstellers in Gent en Aalst. Normaal gezien kan jij jouw defecte toestellen naar ons sturen met post, maar voor de herstelling van jouw elektrische step is het belangrijk dat je naar een Quicksolutions winkel komt.

Kosten van de reparatie

Vragen over elektrische step reparatie? Onze klantendienst staat dagelijks voor u klaar van 10:00 uur tot 18:30 uur. Contacteer ons via de chat, mail of per telefoon voor de beste service.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze laatste artikelen

    Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
    0
      Bestelling
      Je hebt nog geen producten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop