Problemen met je toestel? Dien de reparatie online in of kom langs voor de snelste oplossing. Ook zonder afspraak! Bel 09 224 30 51 voor meer informatie.

Elektrische step band kapot? Laat jouw band vervangen door Quicksolutions in Gent en Aalst!

elektrische step band kapot gent aalst

Als de band van je elektrische step kapot is laat je deze het best snel vervangen door een professional. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus wacht niet te lang met de reparatie en ga vooral niet de baan op. We geven jou graag wat meer informatie over de reparatie van jouw elektrische step.

Direct jouw elektrische step herstellen.

Heb jij één van deze steps? Dan heb je geluk!

elektrische step band vervangen gent aalst

Inmiddels zijn er veel merken elektrische steps. Niet elke reparateur herstelt meerdere merken, vaak zijn dat er maar één of twee. Gelukkig voor de stepwereld repareert Quicksolutions (bijna) alle merken. Heeft u een step van de volgende merken in het lijstje hieronder? Dan heb je geluk, want dit zijn de merken steps die wij voor u repareren:

 • Xiaomi

 • Segway Ninebot

 • Zero

 • Kaabo

 • Speedway

 • Dualtron

De techniekers van Quicksolutions herstellen jouw step in Gent en Aalst en je kan zonder afspraak naar de winkel komen.

Tip: Neem je eigen band mee en druk de kosten

elektrische step band lek gent aalst

Neem je zelf een nieuwe band mee naar de werkplaats? Dan is de herstelling van jouw elektrische step, oftewel e-step, een stuk goedkoper. Dan moet je natuurlijk wel de moeite nemen om zelf te onderzoeken welke band je nodig hebt, de band bestellen en wachten tot de band wordt geleverd.

Elektrische step service centers in Gent en Aalst

Elektrische step band kapot en wil je die repareren of vervangen? Neem contact op met elektrische step techniekers in Gent en Aalst. Normaal gezien kan jij jouw defecte toestellen naar ons sturen met post, maar voor de herstelling van jouw elektrische step is het belangrijk dat je naar een Quicksolutions winkel komt.

Kosten van de reparatie

Gelukkig valt de herstelkost van een elektrische step nog mee en is dit goedkoper wanneer je een eigen band meeneemt:

Vragen over elektrische step reparatie? Onze klantendienst staat dagelijks voor u klaar van 10:00 uur tot 18:30 uur. Contacteer ons via de chat, mail of per telefoon voor de beste service.

Als je dit artikel interessant vond, deel het dan nu op social media!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Onze laatste artikelen

  Ontvang 5% korting in onze winkels als je aanmeldt voor onze nieuwsbrief
  0
   Bestelling
   Je hebt nog geen gerechten toegevoegd aan je bestelling.Terug naar de shop